Fiul Vioricăi Dăncilă a divorțat. A pus acum ochii pe Raluca Podea

Fostul prim ministru al României are probleme cu fiul. Victor a divorțat și, mai nou, a pus ochii pe Raluca Podea.

După ce a divorțat de soția sa, Victor, fiul Vioricăi Dăncilă a plecat în vacanță. Tânărul a pus ochii pe Raluca Podea.

Fiul Vioricăi Dăncilă a divorțat. A pus acum ochii pe Raluca Podea

A divorțat discret anul trecut de soția sa, Elena, fost consilier juridic la Primăria sectorului 5. În prezent, spun sursele, a pus ochii pe Raluca Podea, fosta logodnică a lui Florin Pastramă. Ce-I drept, nimeni nu a rămas păgubit în urma divorțului. Fiecare a rămas cu câte un apartament. Victor cu unul de 70 de mp în București, obținut în anul 2013 prin donație. De asemenea, fiul lui Dăncilă are și un autoturism marca Volkswagen Passat din 2017. În ceea ce o privește pe Elena Dăncilă, mai are are un imobil de 45 mp cumpărat în 2016.

Cine este Victor Dăncilă

Băiatul fostului premier al României a fost angajat consilier la Curtea de Conturi, iar mama sa a menționat că nu l-a ajutat deloc pentru a-și găsi job-ul. Înainte de asta însă, Victor a lucrat la OMV Petrom SA, în calitate de specialist în probleme de mediu. În acest loc, a fost cu tatăl adoptiv, Cristinel Dăncilă. În prezent, acesta a fost văzut cum se relaxează. Dovadă o stau și fotografiile postate în fața unui pahar cu vin.

raluca podea

I-a lăsat inimioare pe rețea de socializare Ralucăi Podea

Cu puțin timp în urmă sursele spun că Victor Dăncilă ar fi pus ochii pentru Raluca Podea, fostul model Playboy. Se crede că tânărul s-ar fi amorezat de aceasta și îi trimite inimioare la fiecare fotografie pe care aceasta o postează. Mai mult, a și abordat-o pe o rețea de socializare. Rămâne de văzut dacă fostul iepuraș playboy va spune da.

Înfiat de Viorica Dăncilă

Din câte se cunosc, Victor a fost înfiat de Viorică Dăncilă. Potrivit libertatea.ro, acesta al optulea copil al familiei Malancu. „Eu am vrut să-l las în spital, că nu mai puteam să-l îngrijesc și pe el! Cred și acum că am făcut bine și am văzut și eu la televizor că doamna l-a îngrijit bine”, a declarat cu mult timp în urmă mama naturală a lui Victor.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.