26 27

Flick, omagiu în versuri pentru Draga Olteanu Matei. Adio, draga noastră, Dragă

La scurt timp după ce a aflat că doamna filmului românesc a trecut la cele veșnice, Flick a făcut un gest demn de toată lauda. I-a adus un omagiu în versuri.

A încetat din viață pe 18 noiembrie 2020, iar Flick i-a adus un omagiu în versuri marii actrițe Draga Olteanu Matei.

Flick, omagiu în versuri pentru Draga Olteanu Matei. Adio, draga noastră, Dragă

S-a stins din viață în urma unei hemoragii digestive, la spitalul Sfântul Spiridon din Iași, lăsând în urmă o Românie plină de lacrimi. Printre cei care i-au adus un omagiu marii vedete, s-a numărat și Flick. Potrivit cancan.ro, acesta i-a făcut o poezie, în stilul caracteristic.

”Rămas bun, Draga Olteanu Matei. Griji anul ăsta am avut / Cât poate pentr-o viață-ntreagă. Iar azi un ceas a mai bătut / Uite c-am mai pierdut o ”dragă”.  De sus de-acum tu ne privești / Cu-același zâmbet cald, senin. Din ”Buletin de București” / Din ”Gaițele” sau ”Nea Mărin”. De rolurile-ți minunate / Atâtea amintiri ne leagă. / Drum bun spre lumi mai bune, poate / Adio, draga noastră, Dragă”.

Citește și  S-a întâmplat minunea. Flick numără zilele până va deveni părinte

draga olteanu

Care au fost ultimele cuvinte ale marii actrițe Draga Olteanu Matei

Nu există român care să nu o plângă pe marea artistă Draga Olteanu Matei. Prietena ei, Vasilica Fodor a dat publicității care au fost ultimele cuvinte ale legendei filmului și teatrului românesc: “E greu pentru toată lumea. E greu pentru toți cei care o cunosc și pentru cei care ne-au bucurat inimile o viață întreagă. Ultimele cuvinte ale ei au fost că toată lumea să o ierte pentru că a avut gura slobodă, Și să o vorbim numai de bine după ce nu va mai fi”. “Draga de Draga. Tare drag i-a fost lui tata de ea. Tare dragă mi-a fost. Bunul Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa”, a scris, miercuri, Oana Pellea, fiica regretatului Amza Pellea. În cei 50 de ani de carieră, Draga Olteanu Matei a jucat în peste 100 de producții de televiziune, 90 de filme și 50 de piese de teatru.