Florin Călinescu a fentat moartea. Vedeta povestește cum a alungat-o

Cu ajutorul Divinității și experiența medicilor, actorul a învins boala și se simte foarte bine. Într-un interviu recent, Florin Călinescu a explicat cum a reușit să treacă peste o perioadă cumplită.

Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii

De ceva vreme, simpaticul actor nu mai vrea să apară atât de mult în public. Problemele de sănătate și-au pus amprenta asupra sa și vrea să fie cât mai liniștit și să se ocupe de ceea ce îi place cel mai mult. Își continuă proiectele de televiziune, dar vrea să stea cât mai departe de ochii curioșilor.

„Acum vreo câţiva ani am găsit o chestie ciudată la nas, m-am prezentat la doctor şi era o formă uşoară din zona oncologică.

Citește și  Gina Pistol nu renunță la televiziune

Poţi să fii Ioana d’Arc şi Hercule la un loc şi tot ţi se înmoaie puţin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mişto! Să desfacem şampania!”, a declarat Florin Călinescu.

A apelat la microchirurgia Mohs

Luptător din fire, Călinescu a hotărât să lupte pentru a stopa maladia. A apelat la mai mulți medici dar și la microchirurgia Mohs, o tehnică revoluționară în tratarea unei astfel de boli.

„Nu mai treci prin teroarea aşteptării, 2-3 săptămâni, aşa afli pe loc rezultatele biopsiilor şi aşa poţi să afli pe loc şi că e bine. Asta, psihic, te scuteşte de un chin şi de un calvar. E o poveste care nu te omoară, dar netratată îţi mănâncă tot ţesutul.

N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Acum sunt bine, dar vreun an de zile nu cred că ar fi fost plăcut să mă vadă cineva. În primul rând, timp de trei luni am avut nasul triplu, ziceai că m-am bătut cu Mayweather”, a spus actorul, în stilu-i caracteristic.

Citește și  La spitalul Sfântul Spiridon din Iași a fost arborat steagul negru, în memoria actriței Draga Olteanu Matei

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata