26 27

Florin Pastramă s-a întrecut pe sine. Ce cadou i-a făcut frumoasei sale soții

Ei au înțeles că sunt făcuți unul pentru celălalt și au hotărât să meargă înainte în viață, mână în mână. Recent, Florin i-a făcut și un cadou neașteptat soției sale: o superbă mașină.

Brigitte a declarat că Dumnezeu a ajutat-o să se împace cu soțul ei

După multă vreme în care a plâns cu lacrimi amare, Brigiite a mărturisit că Dumnezeu a făcut o minune și i-a împăcat, afirmând și că au existat multe persoane care l-au influențat pe Florin să se despartă de ea.

„Atunci când ești credincios și îți dorești asta din suflet și, mai ales, când ești căsătorit în fața lui Dumnezeu, nu are cum să nu te ajute Domnul Iisus astfel încât să îți asculte rugăciunile mai devreme sau mai târziu.

Eu am crezut întru totul în Domnul Iisus că îmi va aduce soțul acasă cu o inimă curată și Domnul Iisus a lucrat, nu oamenii.

Citește și  Tzancă Uraganu și-a luat mașină nouă. A cheltuit 70.000 de euro

I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui Florin, la mintea lui și să mă vadă așa cum mă vede Domnul Iisus

Eu am stat, m-am rugat timp de patru săptămâni cu lacrimi, cred că i-am spălat picioarele Domnului Iisus cum a spălat femeia care a turnat mirul de alabastru. Așa mă și închipuiam. I-am cerut Domnului să lucreze la inima lui Florin, la mintea lui și să mă vadă așa cum mă vede Domnul Iisus.

Foarte mult a contat că toți bărbații care erau, mai ales unii dintre ei chiar credincioși, îi spuneau că eu sunt un om foarte rău și că îl umilesc, că nu este bine să mai fie cu mine, că merită mai mult. Foarte mulți oameni l-au influențat, pe mine nu m-a influențat nimeni”, a spus Brigitte. Și pentru că totul e bine când se termină cu bine, bruneta a primit în dar un Porsche Taycan Turbo în valoare de 160.000 de euro, iar Brigitte s-a bucurat ca un copil.