Florin Ristei e îndrăgostit lulea. Și-a dus iubita să-i cunoască mama

Este pentru prima dată când Florin Ristei se comportă ca un adolescent. E atât de îndrăgostit, încât și-a dus iubita să-i cunoască mama.

Naomi Hedman, fosta concurentă de la X Factor este o femeie norocoasă. Florin Ristei e super îndrăgostit de ea și a dus-o să-i cunoască mama.

Florin Ristei e îndrăgostit lulea. Și-a dus iubita să-i cunoască mama

Juratul de la X Factor a hotărât că a venit vremea să-și asume relația pe care o are cu frumoasa negresă Naomi Hedman, fostă concurentă la emisiune. Cei doi au trecut la al nivel al relației și cântărețul a dus-o acasă, să-i cunoască mama.

lorin Ristei, juratul de la X Factor, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Naomi Hedman, fosta concurentă din cadrul aceleași emisiuni. Artistul face primele declarații despre relația sa, ba chiar subliniază că relația lor a trecut la alt nivel, după ce Naomi a cunoscut-o pe mama lui. Simpaticul Ristei spune că cei doi s-au îndrăgostit pe platourile de filmare de la X Factor. Au înțeles că au sentimente profunde unul pentru altul după ce s-a terminat Bootcamp-ul.

Citește și  Ion Șmecherul a fost uitat prea repede de iubită. Femeia și-a găsit pe altcineva

florin ristei si  iubita

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect’, a subliniat Florin Ristei pentru a1.ro.

Mama lui Ristei i-a făcut negresei varză călită

Și pentru că are de gând ca relația să fie una serioasă, Ristei și-a dus iubita la mama. ‘Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut’, a mai spus Florin Ristei. Cât privește mesajele primite pe rețelele de socializare, juratul spune că nu-l interesează gura lumii, ci doar relația sa.

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori”, a declarat îndrăgostitul.

Citește și  Arată bestial după ce a slăbit 20 de kilograme. Ce a făcut Oana Roman

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.