Florin Salam are grave probleme de sănătate. Cântărețul nu mai vede aproape deloc

Chiar dacă e în floarea vârstei, Florin Salam nu mai vede aproape deloc. Se pare că de vină sunt zecile de nopți nedormite.

Cel mai iubit cântăreț de manele al României, Florin Salam nu mai vede aproape deloc. Cu ceva timp în urmă, acesta a avut și probleme cu vocea.

Florin Salam are grave probleme de sănătate. Cântărețul nu mai vede aproape deloc

De câțiva ani, Florin Salam din ce în ce mai multe probleme cu sănătatea. Regele manelelor a dus tot timpul o viață dezordonată, la care au contribuit nopțile nedormite, iar spectacolele se țineau pe bandă rulantă. De altfel, în ultima perioadă Florin a avut și probleme cu vocea și a fost obligat să facă tot felul de pauze vocale. Dar puțini sunt cei care știu de faptul că acesta abia vede să mai citească la televizor. Potrivit wowbiz.ro, acesta abia dacă mai poate să vadă chiar și cifrele de la telefon fără să poarte ochelari cu dioptrii mari. Tot sursele spun că totul ar fi pornit de la o conjunctivită, pe care acesta nu ar fi tratat-o.

Citește și  Poartă ametist tot timpul dacă vrei să fii sănătos

Își roagă prietenii să-i citească

Sursele afirmă totodată că atunci când discută cu prietenii săi virtuali, acesta își roagă prieteni să-i citească. De aici, se pare că a venit și povestea că Florin Salam nu ar ști să citească. Pentru că nu se poate altfel, lăutarul poartă mereu o pereche de ochelari. Nu face același lucru pe scenă, pentru că are impresia că i-ar strica imaginea. Dar întotdeauna acesta are grijă să poarte ochelarii atunci când coboară de pe scenă. De altfel, medicul i-ar fi prescris să poarte cât mai mult timp ochelarii pentru a nu rămâne definitiv fără vedere.

Va deveni bunic pentru a doua oară

Cu toate acestea, Florin Salam are acum și un motiv de bucurie. Fiul său Dani, în vârstă de 18 ani, va deveni tată peste puțin timp. Băiatul lui Salam împreună cu iubita lui sunt împreună de doi ani și urmează ca la anul să-și unească destinele.

Citește și  Irina Fodor, ținta ironiilor lui Ștefan Bănică. Iată ce i-a spus starul

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.