26 27

Florin Salam e distrus. Fiul său are aceeași boală de care a suferit Fănica

Când și-a pierdut soția, Florin Salam a fost de nerecunoscut. Acum, artistul trece prin alte momente grele. Fiul său are aceeași boală de care a suferit aceasta.

Are aceeași boală de care a suferit Fănica, dar familia are mare grijă de el. Florin Salam trăiește cu frică că-și va pierde și băiatul.

Florin Salam e distrus. Fiul său are aceeași boală de care a suferit Fănica

Cu 13 ani în urmă, Danny Stoian a aflat că suferă de aceeași boălă pe care a avut-o mama sa, Fănica. În scurt timp, acesta va deveni și el părinte, iar problema mare este că și bebelușul are toate șansele să moștenească afecțiunea. Danny face absolut tot ce îi stă în putință pentru ca boala să nu agraveze. El ține un regim strict și familia are grijă să nu pățească nimic.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap. Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica.

Citește și  Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc sunt puși pe fapte mari. Fanii celor doi sunt în delir: ”Vine și o fetiță”

Fănica a plecat dintre cei vii la doar 27 de ani

Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său un test de hepatică C, după naștere. Pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au declarat surse din familia lui Florin Salam pentru impact.ro. Fănica a trecut în neființă la doar 27 de ani, iar Florin Salam a trecut atunci prin cea mai grea perioadă a vieții sale. Manelistul a aflat că fiul său moștenește boala la doar câteva luni după ce aceasta a fost înmormântată.