Florin Salam e distrus. Fratele său s-a stins. Care a fost ultimul mesaj al lui Neluțu Stoian

Cel mai iubit manelist al României, Florin Salam, e distrus. Fratele său a trecut la cele veșnice. Înainte de moarte, Neluțu Stoian a lăsat un mesaj.

Doliu în familia lui Florin Salam. Cântărețul e distrus. Fratele său a plecat la cele veșnice, dar a lăsat un ultim mesaj.

 Florin Salam e distrus. Fratele său s-a stins. Care a fost ultimul mesaj al lui Neluțu Stoian

Vineri 25 septembrie 2020, fratele lui Florin Salam a pierdut lupta cu viața. După o lungă suferință, medicii s-au dovedit neputincioși în fața bolii. Înainte de a trece în neființă, Neluțu Stoian a lăsat un ultim mesaj celui mai bun prieten al său. Roagă-te că ai un suflet bun și chiar îți mulțumesc pentru asta”, a scris Neluțu Stoian. „Mă duc la Mănăstire și mă rog. Te iubesc, om bun!”, i-a răspuns acesta. Puțin mai târziu, același prieten a mai lăsat un mesaj emoționant: „Ultimul mesaj de la Neluțu, fratele lui Florin Salam. O prietenie care a luat sfârșit. Dumnezeu să te aibă în pace și să ți fie țărâna ușoară. Cei care te cunoaștem nu vom uita cine ai fost pentru unii dintre noi”.

Citește și  Fosta iubită a lui Costin Mărculescu spune motivul despărțirii de actor: M-a pus să fac avort

nelutu stoian

Va fi înmormântat alături de fosta soție a lui Salam Fănica

Imediat ce a auzit vestea, Florin Salam a fugit la spital și a adus acasă trupul neînsuflețit al fratelui său. Acesta a spus că Neluțu Stoian își va dormi somnul de veci alături de fosta sa soție, Fănica. Potrivit wowbiz.ro, fratele lui Salam se află în spital din luna august, cu mai mult afecțiuni. Pentru că nu primea nici un fel de informații despre acesta, manelistul a organizat atunci o conferință de presă, chiar în fața unității sanitare.

„Noi am întrebat cam ce am putea să facem ca să-l facem bine. Să-l ducem în străinătate, cam ce tratament. Prima dată ne-au spus de bani că ne costă foarte mult. Nu poți să aduci un om pe picioare și să-l iei… ferească Dumnezeu! Vrem să știm despre el. Să știm absolut orice pentru că noi suntem familia lui”, a declarat Florin Salam în acel moment.

Citește și  Marina Almășan aruncă bomba. Prezentatoarea susține că soția lui Victor Socaciu l-a ajutat pe artist să moară

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.