Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară

Ultima perioadă a fost una grea pentru Florin Salam, care și-a pierdut fratele. Acum, el are parte de o veste excelentă. Va deveni bunic pentru a doua oară.

Renumitul cântăreț Florin Salam are un motiv de bucurie. Va deveni bunic pentru a doua oară. Fiul său așteaptă primul copil.

Florin Salam va deveni bunic pentru a doua oară

Unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de manele este în culmea fericirii. După multe luni în care a suferit din cauza fratelui său, ajuns în lumea drepților, acesta are un motiv de bucurie. Va deveni bunic pentru a doua oară. Chiar dacă fiul său are doar 18 ani, acesta așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe primul prunc. Cei doi sunt împreună de doi ani și iubita sa i-a făcut acum cel mai frumos cadou.

Anul viitor, cei doi vor face atât nunta cât și botezul. Tot la 18 ani a devenit mămică și Betty, fiica lui Salam. Și, pentru că nimic nu e înâmplător, la aceeași vârstă a devenit și Salam tată pentru prima dată. Potrivit huff.ro, bucuria nu e deplină pentru că Dani Stoian a moștenit boala Fănicăi. Florin încearcă din răsputeri să țină maladia sub control. De asemenea, toată lumea speră ca bebelușul să nu moștenească afecțiunea tatălui.

I-a dedicat o piesă lui Emi Pian

Este cunoscută prietenia pe care Florin Salam a avut-o cu fostul lider al clanului Duduianu, Emi Pian. De altfel, acesta a suferit mult după pierderea acestuia și chiar i-a dedicat o piesă, după ce i-a cântat la funeralii. Cea mai mare durere însă a fost pierderea fratelui său. Nelu Stoian a luptat multe luni, însă din păcate toate eforturile medicilor au fost zadarnice. Dar toată familia a fost devastată de pierderea bărbatului care suferea și de diabet, obezitate, precum și probleme de ordin cardiac. Acum, Florin Salam speră că problemele s-au sfârșit și, în sfârșit va putea răsufla ușurat și se va bucura de iubirea celor din jur.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.