Fostă ispită la Insula iubirii, drogată și violată

Bianca Pop, frumoasa ispită de pe Insula iubirii trece prin moment greu. Aceasta a fost dusă de urgență la spital cu salvarea. Se pare că a fost drogată și violată.

A fost implicată într-un scandal uriaș, iar acum Bianca Pop a fost dusă de urgență la spital. Se pare că ispita a fost drogată și violată.

Fostă ispită la Insula iubirii, drogată și violată

Una dintre cele mai îndrăgite ispite de la Insula iubirii, Bianca Pop a fost drogată și violată. Acesteia i s-a făcut rău și are nevoie de îngrijiri medicale. Când doctorii de la salvare au consultat-o, au dus-o imediat la spital. Ce s-a întâmplat? Bianca Pop spune că un cunoscut de-al său ar fi drogat-o, iar apoi a fost violată. În plus, aceasta a declarat că nu a avut grijă de sănătatea sa în ultimele zile. Vedeta nu a mâncat și nu a dormit, iar aceste lucruri se văd acum.

bianca pop

Bruneta spune că niciodată nu ar consuma droguri

Bianca le-a spus medicilor că niciodată în viață nu ar consuma droguri, iar totul s-a întâmplat fără voia ei.  „Am 2 zile în care nu am mâncat nimic și nu am dormit nimic. Două zile în care am văzut mult praf, am aspirat mult praf și aștept să vină cineva să ma ducă pentru că nu vreau să mai stau, vreau să plec acasă. Adică nu vreau să plec acasă, vreau să plec la IML, vreau să fac analizeze de droguri pentru că am fost drogată. Chestii urâte, nu-mi mai pasă de nimic. Toată lumea să intre la pușcărie și cu asta, basta.”, a declarat Bianca Pop.

A avut o aventură cu Marian Aliuță

Potrivit spynews.ro, Bianca a avut o aventură cu fotbalistul Marian Aliuță. Aceasta a fost surprinsă când fotbalistul a venit în apartamentul său, unde a zăbovit câteva ore. De asemenea, despre ea se spune că s-ar fi iubit și cu interlopul Ciprian Pian. Dar bruneta a spus că nimic nu este adevărat. În plus, aceasta a declarat că este și cea mai bogată ispită de pe Insula iubirii.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.