Fosta iubită a lui Bendeac vrea să rămână însărcinată. Își dorește gemeni

A devenit mama vitregă a unui copil extrem de lipicios și acum s-a gândit că e momentul să rămână însărcinată.

Nimeni nu s-ar fi gândit vreodată că Roxana Vancea vrea să devină mamă. Bruneta spune că a venit momentul să rămână însărcinată.

Fosta iubită a lui Bendeac vrea să rămână însărcinată

Fosta asistentă TV Roxana Vancea a dezvăluit într-o emisiune la ce visează. Bruneta mărturisește că a devenit mama vitregă a unui copil extraordinar și vrea să rămână însărcinată. Își dorește mult să aibă gemeni, un băiat și o fată, cu soțul său.

„Milan este foarte lipit de mine. Adoarme în brațe, la pieptul meu și mi-ar fi greu în momentul ăsta să mai țin în brațe încă un copil. Plus că el îmi ocupă tot timpul. E foarte energic. (…) „Da, vreau doi. Am zis că poate vor fi gemeni, fată și băiat, cum ar fi?”,”, a spus vedeta.

Cum l-a cunoscut pe Dragoș Paiu

De asemenea, Roxana a făcut mărturisiri delicioase despre cum și-a cunoscut actualul soț. Ea spune că s-a căsătorit după doar șapte luni de relație și are planuri mari cu bărbatul care o face extrem de fericită. „Noi ne știam de foarte mult timp. Acum șapte luni ne-am revăzut la sală.

roxana

Când l-am cunoscut eu era luat și acum era singur. A fost foarte ciudat la noi. Eu nu mai ieșisem de mult cu cineva, am ieșit la film și stăteam în mașină de povești și zic „Acum ne pupăm sau ce facem?”. Nu cred că avea de gând să mă pupe din prima. A fost fain, eu nu mai ieșisem de un an și ceva cu cineva”, a povestit Roxana Vancea despre începutul relației ei cu Dragoș.

Declarație șocantă după despărțirea de Mihai Bendeac

După despărțirea de actorul Mihai Bendeac, Roxana a făcut o declarație șocantă: „Deși toată lumea știe că este un depresivo-maniaco-imposibil de suportat, eu l-am înghițit. De mai multe ori. După ce ne-am despărțit, Mihai nu a mai avut nicio relație serioasă, dar stai liniștit, Mihai, există câte cineva pentru fiecare dintre noi, iar ”cineva-ul” tău se numește psihiatru.

E sinistru să fac glume despre Mihai, sincer! Toată lumea crede că Mihai este un tip funny și nu ai cum să te plictisești lângă el. Dar este atât de plictisitor încât și prietenii lui imaginari se plictisesc lângă el. Fiind atât de plictistor mi-a propus să mai aducem o a treia persoană în dormitor… un bărbat. Am acceptat… am fost încântată, dar am fost folosită pe post de cameraman.

Câteodată îmi pare rău că relația noastră s-a terminat. Mihai îmi făcea un sex oral foarte bun, mă f***a foarte bine. Atât de bine încât după relația cu el am devenit lesbiană. Iartă-mă, te iubesc!”, a mărturisit Roxana.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.