Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, Jasmine, a fost dată în judecată

Frumoasa dansatoare din buric, Jasmine, fosta iubită a prințului țiganilor, Leo de la Strehaia, a fost dată în judecată.

Un renumit om de afaceri este foc și pară pe fosta sa iubită, dansatoarea Jasmine. Aceasta a fost dată în judecată pentru că l-a înșelat.

Fosta iubită a lui Leo de la Strehaia, Jasmine, a fost dată în judecată

Se spune că atunci când Jasmine începe să danseze, ia mințile oricărui mascul. Așa s-a întâmplat probabil și cu un afacerist cunoscut din București, care s-a îndrăgostit nebunește de ea. Până aici, nimic ieșit din comun, doar că blonda se pare că l-a tradus. Cu cel mai bun prieten. Și, colac peste pupăză, și vecin. În aceste condiții, potrivit cancan.ro, bărbatul s-a supărat și a dat-o în judecată pe dansatoarea din buric. Mai mult, acesta i-a spus femeii să plece și din apartamentul luxos pe care tot el i l-a închiriat într-o zonă de nord a Capitalei.

A fost deschisă o acțiune la Judecătoria sectorului 2

Afaceristul căruia Jasmine i-a pus coarne a deschis acțiune la judecătoria sectorului 2. „ În fapt, subsemnatul reclamant am avut o relație cu pârâta Gheorghiu Ioana Mihaela, poreclită Jasmine. Având cele mai bune și serioase intenții, în ceea ce privește relația cu aceasta. Arăt că am cunoscut-o pe pârâtă într-un local în luna mai, unde a fost adusă la masa mea de către o cunoștință comună.

jasmine dansatoare

Ulterior am aflat că pârâta caută să-și asigure mijloace de subzistență și să cunoască persoane. Respectiv domni potenți finaciar, care să o întrețină și să-i plătească chiria unde locuia de multă vreme. Adică în Băneasa, bloc vechi (chirie 400-500 euro/lună), în schimbul unor favoruri sexuale, dispusă să le ofere fără ezitare”. (…)

Subsemnatul m-am străduit să-i suplinesc pârâtei, sau cel puțin așa am crezut, toate lipsurile materiale prin oferirea de bani pentru a-i asigura mijloacele de subzistență elementare ca apa, mâncarea, hârtia igienică, copii xerox, serviciile de coafor, sala și/sau alte tratamente cosmetice, serviciul de mutat mobila, chirie, întreținere etc.

Din păcate pentru renumele pârâtei, se spunea că «până și aerul îi era plătit de mine», așa cum plastic, dar cât se poate de real, s-au exprimat șoferi, parteneri, prietene care cunoșteau situația”, spune fostul iubit al lui Jasmine.

Jasmine a fost acționată în instanță și de Prințul țiganilor

Nu e pentru prima dată când sexoasei dansatoare i se întâmplă așa ceva. Cu ani în urmă, aceasta a fost acționată în instanță de Leo de la Strehaia, pretinzând că trebuie să-i înapoieze o sumă mare de bani. Bani pe care Leo i-a investit în imaginea femeii. Se pare însă că procesul a luat sfârșit, pentru că prințul țiganilor nu a mai plătit ceva taxe.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.