Fosta soție a celebrului compozitor Horia Moculescu își face studio de videochat

Arată cu adevărat senzațional la 52 de ani. În aceste vremuri de criză, Mariana Moculescu își face studio de videochat.

A plecat de lângă iubitul italian, iar acum Mariana Moculescu e pusă pe fapte mari. Își face studio de videochat.

Fosta soție a celebrului compozitor Horia Moculescu își face studio de videochat

Într-un interviu pentru impact.ro, Mariana Moculescu a făcut declarații cu adevărat incendiare legate de viitorul său. Acesta își face studio de videochat. Bruneta nu este la prima abatere, ea lucrând în domeniu în Austria, cu câțiva ani în urmă. Mă simt foarte bine în România, este patria mea. Și oricum din Italia am plecat după ce am „reușit” săfac o deprese. Ceea ce denotă că nu îmi mai plăcea deloc să locuiesc acolo. (…) Acum locuiesc pe Calea Victoriei, ca să fiu în top. Fosta locuință ultracentrală este de domeniul amintirilor. M-am obișnuit cu ideea că nu-mi mai aparține. Însă oricum locuiește Nidia, fiica mea, în acea casă.(…) Aș vrea probabil un studio de videochat, a declarat vedeta.

mariana moculescu

De ce s-a despărțit de iubitul italian

Legat de faptul că i-a spus adio iubitului său italian, Mariana a uimit prin sinceritatea sa.  M-am despărțit de italian așa cum era firesc s-o fac de la bun început, atunci când m-a agresat. Repet, având o viață de lux în Italia, locuind într-o casa mare și luxoasă, eu am ales să plec nemaisuportând toxicitatea unei relații de tip: singurătate în doi. (…) Nu voi reveni în „luxul” italian pentru că nu am nici un motiv s-o fac.

Dată în urmărire în Italia

De la lux la nenorocire, nu e decât un pas. Mariana Moculescu a fost denunțată chiar de iubitul său. Am fost denunțată de Lorenzini Massimiliano din iunie 2018. Am fost căutata de Carabinierii din Montemurlo acum 2 saptamani și mi-au adus la cunoștință că voi fi anchetată penal pentru că am o Procură de la Republica Italiana. În tot acest timp, am locuit în casa acestuia, facandu-mi rezidența la adresa sa, am petrecut Revelionul și Paștele cu sora și cumnatul său și, de fapt, eu eram denunțată”, a declarat fosta soție a lui Horia Moculescu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.