26 27

Fosta soție îl afundă și mai mult pe Dani Alves! Joana Sanz a rupt tăcerea: ”M-a înșelat când mama era pe moarte”

Joana Sanz (29 de ani), fosta soție a fotbalistului brazilian Dani Alves, pare hotărâtă să-l distrugă definitiv pe acesta. 

Jucătorul de fotbal se află în spatele gratiilor de la finalul lui ianuarie, după ce a fost acuzat de viol.

Încarcerat și anchetat pentru viol, Dani Alves a mai primit o lovitură grea. Soția sa, modelul Joana Sanz, a decis să divorțeze și a anunțat acest lucru prin intermediul unei scrisori publice.

După anunțul făcut de model, aceasta a primit numeroase mesaje pe rețelele de socializare, fiind acuzată că l-a părăsit pe Dani Alves când se află într-o situație delicată.

Aceasta a răbufnit și a dat detalii importante despre fotbalistul Alves.

„Pentru toate momentele petrecute împreună… nu era momentul potrivit pentru a renunța la el! Îți înțeleg durerea și faptul că nu accepți trădarea, dar nu cred că era locul și momentul potrivit”, soția lui Dani Alves a răbufnit: „El și-a pierdut locul și manierele înșelându-mă cât timp mama era pe moarte”. Mama Joanei Sanz a a decedat, la începutul anului, cu doar câteva zile înainte ca Dani Alves să fie închis.

Atunci când a fost reținut, Dani Alves a negat acuzațiile de agresiune sexuală, însă ulterior a declarat că s-a aflat în acel club în seara respectivă.

Citește și  Secretul chinezului care a trăit 256 de ani

Pe deasupra, el a spus că a întreținut relații intime cu o femeie, dar actul sexual a fost consimțit.

„Am fost în acel loc, cu mai multe persoane, ne-am distrat. Cine mă cunoaște știe că îmi place să dansez. Am dansat și m-am distrat fără a invada intimitatea cuiva. Nu știu cine este acea domnișoară. Niciodată nu am invadat intimitatea cuiva. Cum să fac așa ceva cu o femeie? Nu, pentru numele lui Dumnezeu”, a transmis Dani Alves.