Fostul iubit al Elenei Băsescu face nuntă. Cine este iubita lui Syda

După ce a divorțat de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu i-a găsit înlocuitor. Fostul iubit al fiicei lui Traian Băsescu face nuntă.

S-a hotărât să-și legalizeze relația cu noua sa iubită, Sheila, și acum face nuntă.

Fostul iubit al Elenei Băsescu face nuntă. Cine este iubita lui Syda

Fostul ginere al lui Traian Băsescu are în ultima perioadă o relație foarte frumoasă cu tânăra Sheila, iar acum face nuntă. Și pentru că cei doi își doresc ca totul să fie ca în filme, s-au hotărât să-și unească destinele în Turcia, la Istanbul. De ceîn Turcia? Pentru că acolo este născută acolo. Potrivit evz.ro, cei doi sunt pe ultima de metri cu pregătirile, pentru că nunta va avea loc pe data de 3 octombrie. Evenimentul, care se anunță a fi unul grandios, va avea loc într-un loc superb din Istanbul, respectiv Cirigan Palace Kempinski. Adică extraordinarul palat de pe malul Bosforului. În acel loc, doar un apartament costă 3.500 de euro/noapte.

elana basescu

Meniu cu preparate rusești și românești

Invitații urmează să fie tratați cum nu și-au imaginat vreodată. Asta pentru că Syda și iubita lui au ales un meniu de nuntă extraordinar, cu preparate turcești dar și românești. Și pentru că-și iubește enorm viitoarea soție, Bogdan Ionescu i-a făcut un super-cadou acesteia la împlinirea vârstei de 34 de ani. Este vorba de un ceas superb, o adevărată bijuterie. Aceasta a fost atât de încântată, încât a împărtășit momentul cu fanii săi, pe instagram.

„Prima mea zi de naștere sărbătorită în ultimii 10 ani când nu am fost plecată departe, în străinătate. Este și cea mai fericită! Te iubesc până la lună și înapoi, Mr Ionescu”, a fost mesajul Sheilei. Fiica lui Traian Băsescu a divorțat de Syda în anul 2016, cei doi având împreună doi copii, Sofia Anais şi Traian Junior.

Cei doi au rămas în relații bune, iar tatăl își vizitează copiii ori de câte ori are ocazia. „Relația pe care o am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități, și anume copiii pe care îi avem împreună. Ne înțelegem de minune și la program. Pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, schi, balet”, spunea Bogdan Ionescu.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.