Fostul sef Fun Club Mădălina Manole, acuzat că se duce la vrăjitoare. „Blestemele se întorc împotriva voastră”

La zece ani de la moartea Mădălinei Manole, fratele acesteia face dezvăluiri cutremurătoare. Fostul șef fun club Mădălina Manole e acuzat că se duce de vrăjitoare.

Un apropiat al familiei Mădăline Manole este acuzat de fratele artistei că se duce la vrăjitoare. „Blestemele se întorc împotriva voastră”.

Fostul șef Fun Club Mădălina Manole, acuzat că se duce de vrăjitoare. „Blestemele se întorc împotriva voastră”

Situație fără precedent în cazul morții Mădălinei Manole. Fratele artistei spune că fostul șef fun club se duce la vrăjitoare. Mai mult, în acest moment și tatăl cântăreței, Ion Manole, se află într-o stare foarte gravă. Bătrânul este internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă. În mesajul incredibil postat pe pagina lui de Facebook, Marian Manole face acuzații la adresa unui apropiat al familiei. „Aghiuță ăsta din imagini se numește Ciprian Antohi,  şef Fan Club Mădălina Manole de prin anii 90, când s-a înființat asociația.

Citește și  În câte case s-a lăfăit Nicolae Ceaușescu

Venit din Roman la București, Mădălina si Șerban, primul soţ al artistei, l-au luat sub aripa lor. Toate bune la timpul respectiv. Ne-a cunoscut familia, a venit de multe ori în casa părinților, mama îl aprecia şi iubea ca pe copilul ei. După moartea Mădălinei a fost cooptat în staful lui Petrică Mirciulică, puiucul de la Otopeni. Este câinele lui de încredere. Cu botniță cu tot la gură, ca nu cumva să scape ceva. A dat în mama, în tata şi în mine cât a putut pe la ProTV, făcându-ne responsabili de moartea fetei noastre”, a afirmat, plin de supărare, fratele Mădălinei Manole.

marian manole

Nu iese din cuvântul lui Petrică

De asemenea, acesta a șocat internauții când a spus că Ciprian Antohi avea obiceiul să se ducă la vrăjitoare. „Iuda este mic copil pe lângă el! Nu iese din cuvântul lui Petrică! Au aceleași șabloane de texte. Puiucul l-a pus curator al copilului, domiciliază în Otopeni si este cel care i-a făcut lipeala puiucului cu celebra blondă din Otopeni, C. (O.).

Citește și  Florin Călinescu a primit cea mai grea palmă. Emisiunea lui a fost scoasă din grila PrimaTV

Așa-zisă prietenă a Mădălinei. O întreagă rețea de idoli ai Mădălinei! Ciprilică, te mai duci la vrăjitoarele de pe lângă București? Sau faceți incantații împreună în casa Mădălinei? Aveți mare grijă, blestemele se întorc împotriva voastră.

P.S.: Acum, cică face politică… Membru într-un partid și, ca meserie, s-ar ocupa de dosarele morților de la Revoluție! Cred că de la Revoluția de la 1848, probabil! Dacă măscăriciul ăsta este istoriolog si politolog, mâine mă înscriu în partidul lui!”, a mai spus Marian Manole pe pagina sa de facebook. După acest mesaj care i-a pus pe gânduri pe fanii Mădălinei Manole, Marian i-a rugat pe aceștia să se roage pentru sănătatea acestuia.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.