Fostul soț al Elenei Băsescu a spus da

Zi extraordinară pentru fostul soț al Elenei Băsescu. Acesta și iubita lui au spus da.

A fost cea mai frumoasă zi pentru fostul soț al Elenei Băsescu. Syda și Sheila Giafer au spus da.

Fostul soț al Elenei Băsescu a spus DA

Au spus da în fața ofițerului Stării civile și sunt mai fericiți ca niciodată. Syda și frumoasa turcoaica Sheila Giafer, au făcut primul pas către fericire. Acum, celebrul cuplu se pregătește pentru o nuntă care va fi ca o poveste fără sfârșit. Acest lucru se va întâmpla peste doar câteva zile, pe 3 octombrie, la Istanbul. “Amândoi am zis “da-ul” hotărât!”, a declarat Bogdan Ionescu, imediat după ce a devenit soțul frumoasei turcoaice. Potrivit spynews.ro, imediat cei doi au plecat spre aeroport.

Cum va fi nunta lui Bogdan Ionescu și a iubitei sale soții

Syda a făcut acest pas după patru ani de când s-a despărțit de o vedetă celebră, însăși fiica lui Traian Băsescu. El a cunoscut-o pe Sheila acum un an și din acel moment a știut că nu se va mai despărți niciodată de ea. Tânăra a fost cerută în căsătorie în primăvara acestui an, momentul fiind unul de neuitat.

Citește și  George Simion, ultimele detalii despre nuntă. Ce face liderul AUR pentru invitați

sheila si bogdan

Cei doi au plecat în grabă spre Turcia pentru a se pregăti de nunta pe malul Bosforului. Evenimentul va avea loc în Istanbul, pentru că soția lui Syda este din Turcia. Și așa cum îi stă bine unei cadâne, nunta trebuia să fie într-un palat luxos, de cinci stele. Cât privește meniul, vor fi îmbinate preparatele românești tradiționale cu cele turcești. Tocmai pentru ca toți musafirii să se simtă a acasă.

Regina imobiliarelor

Puțini sunt cei care știu că soția lui Bogdan Ionescu este denumită și “regina imobiliarelor”. Motivul? Aceasta lucrează de 15 ani în acest domeniu și a ocupat funcții de conducere. Sursele spun că tânăra este iubită chiar și de copiii lui Syda și ai Elenei Băsescu. De ziua lor de naștere, aceasta le-a dat niște cadouri superbe și micuții au fost de-a dreptul încântați.

Citește și  Adela Popescu, dezvăluiri incendiare despre schimbările în viața amoroasă

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.