FOTO | Cum arată acum Dida Drăgan. Cu ce se ocupă artista la 76 de ani

Didina Alexandra Drăgan, cunoscută ca Dida Drăgan, este una din cele mai iubite soliste și autoare de versuri din România.

Dida Drăgan se mândrește cu piesele care au făcut-o celebră, printre care se numără iconicele Anilor, Voi anotimpuri, Un fir de iarbă, Reaprindeți candela, Pentru voi sau Deschideți poarta Soarelui! Nu întâmplător supranumită „Vocea de flacără a rock-ului românesc’.

Nu puțini sunt cei care se întreabă cum arată vedeta acum. Iată că, recent, această a fost surprinsă de curând de paparazzii Playtech pe stradă, în timp ce își aștepta șoferul.

Ce a declarat Dida Drăgan:

Nu sunt datoare la bănci, așa cum s-a zis, nu am avut tendințe suicidale, căci iubesc teribil viața mea, nu fac parte din biserica creștină neoprotestantă, am fost doar în vizită, cu Bodo (Bogdan Marin de la Proconsul – n.r.), să aud acolo cântece frumoase, nu m-am mutat în Elveția, așa cum se zice, la băiatul meu, mai ales că el nu mai locuiește acolo, s-a repatriat!

Dar mai ales oamenii trebuie să știe că, mulțumesc Celui de Sus, nu am nicio problemă medicală, așa cum susțin anumiți doctori, judecând după anumite poze cu mine”, declara artista, în 2019, pentru Libertatea.

Citește și  De la pupitrul de știri la politică. Fostul jurnalist Alex Ferariu candidează pentru Primăria Breaza