26 27

FOTO | Cum arată casa de 400.000 de dolari în care locuiește Nadia Comăneci în SUA

Nadia Comăneci locuiește într-o casă superbă în SUA. Campioana noastră trăiește o viață de poveste alături de soțul ei, fostul gimnast Bart Conner, și fiul lor, Dylan. 

  • Nadia Comăneci este prima gimnastă româncă din lume care a obținut nota 10 la o olimpiadă internațională. De-a lungul carierei a câștigat 6 medalii de aur, fiind considerată una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai mari gimnaste din lume.

La 27 de ani, Nadia Comăneci a început o nouă viață în SUA. Curând, avea să-l reîntâlnească pe omul cu care legase o prietenie inocentă încă din 1976. Atunci, cu ocazia unui concurs desfășurat la New York, l-a întâlnit pentru prima oară pe americanul Bart Conner.

  • Bart Conner e considerat și el unul dintre cei mai mari gimnaști din istoria SUA, e dublu campion olimpic, dar și campion mondial.
Citește și  Cabral, prima impresie lăsată socrilor săi. Nu l-au plăcut deloc: ”Și-au făcut cruce cu limba”

Cei doi îndrăgostiți locuiesc într-o vilă cât un palat, în SUA. Casa celor doi este impunătoare și elegantă și se ridică la costul de circa 400.000 de dolari. Din primele informații casa a fost construită în anul 1992. Aceasta dispune de 4 dormitoare, 4 băi și o piscină în spatele vilei. Suprafața totală a acesteia este de 310 metri pătrați.