FOTO Cum arată casa lui Carmen Brumă și a lui Mircea Badea. Noi imagini cu apartamentul de lux

Camen Brumă și Mircea Badea sunt împreună de două decenii și au un copil împreună, dar nu s-au căsătorit niciodată și nici nu pare că își doresc.

Recent, cei doi s-au mutat în casă nouă la începutul lunii ianuarie, însă au fost foarte discreți. Întreaga situație s-a schimbat, căci Carmen a postat o serie de imagini din locuința în care a stat câteva luni.

‘Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat’, spunea iubita lui Mircea Badea, în luna februarie, pe Instagram.

Zilele trecute, Carmen Brumă a revenit cu imagini noi și se poate observa, atât cât lasă ea să se vadă, un living imens care dă spre o terasă și mai mare.

Citește și  De ce nu s-a căsătorit Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu

Cei doi nu vor să se căsătorească

Vedeta susține că prezentatorul TV a cerut-o de nevastă, însă ea a refuzat cu vehemență. Se cunosc bine, se înțeleg la fel de bine și iată că nu au de gând să schimbe ceva în relația lor.

El a spus la TV, în văzul lumii, că m-a cerut, că mi-a dat inel şi că eu am refuzat. Deci să risipim această compasiune cu «biata Brumă».

E-adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze sunt foarte măritabilă”, a declarat Carmen Brună, în urmă cu ceva ani.

Despre fiul lor, Carmen a spus, pentru ego.ro că: „e o minune de copil foarte empatic, iubitor și fundamental bun. Nici nu știu cu cine seamănă. Fizic, până pe la 4-5 ani, semăna foarte bine cu mine, acum e taică-su tot”.