26 27

FOTO Cum arată Eugen Cristea la 6 ani de la accidentul vascular. Actorul împlinește 71 de ani

Eugen Cristea a împlinit 71 de ani și, în pofida problemelor de sănătate, este activ, dar a încercat să fie cât mai atent la ceea ce se întâmplă în viața lui. 

. Eugen Cristea a declarat că are un stil de viață cât mai sănătos după problemele pe care le-a avut acum șase ani.

„În general evit (n.r. petreceri de ziua de naștere) deoarece pentru mine nu mai este un prilej de bucurie. Eu ca să fiu sincer îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe care mi-o mai dă în plus. De atunci am început să fie un pic mai atent.

Mă mir că mi s-a întâmplat mie așa ceva, asta pentru că duc un regim de viață foarte ordonat și foarte strict. Semnalele de alarmă pe care le dă organismul trebuie luate în seamă.

Citește și  Ce a găsit Elena Merișoreanu la mormântul Ionelei Prodan chiar în ziua în care s-au împlinit cinci ani de la deces: "Era foarte ciudat"

Au trecut 6 ani și 2 luni. Sunt bine și respect în continuare același regim de viață, fac multă mișcare. Viața e grea, e urâtă, dar chiar așa să nu existe nicio rază de soare?’‘, a mărturisit Eugen Cristea la Antena Stars.

Actorul își ia medicamentele în fiecare zi, iar în fiecare dimineață își ia glicemia și tensiunea, pentru a se asigura că totul este bine. De asemenea, a mai adăugat faptul că merge de două ori pe an la analize.

În anul 2017, Eugen Cristea a suferit un accident vascular.

Eugen Cristea a mărturisit că s-a confruntat cu depresia și a ajuns la Urgențe, dar a avut sprijinul soției sale, care a fost lângă el în tot acest timp.

„Încerc din greu să fiu un om pozitiv, îmi vine foarte greu, dar fiind în zodia Berbecului, nu mă pot abține să mă abțin să fiu un adept al dreptății, al bunului gust, al dragostei. Am avut o răceală și am crezut că a fost Covid.

M-am speriat foarte tare. Am intrat într-o depresie. Am avut niște medici foarte buni și le mulțumesc. Tratamentul ți-l faci singur până la urmă. Am ajuns la urgență, dus de soția mea și de prietenul meu.

Toate fetele de la urgență m-au întrebat ce e cu mine și le-am spus că nu mai vreau să trăiesc. Nu-mi pare rău (n.r. copil). Nu mi-am dorit, a mai declarat Eugen Cristea, potrivit spynews.ro.

Citește și  Denise Rifai are bijuterii cu diamante că nu le mai știe numărul. Care e povestea lor

Actorul a bucurat generații întregi cu rolurile sale, dar și mii de copii, cu emisiunea Feriți-vă de Măgăruș.