26 27

FOTO Cum arată vila spectaculosă în care locuiesc Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Are o suprafață de peste 600 de metri pătrați

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au început construcția vilei din Corbeanca pe vremea când nici nu erau căsătoriți și au investit 200.000 de mii de euro pentru o locuință luxoasă unde stau acum cu fetițelle lor.

Gabriela și Tavi au muncit mult pentru căminul lor spațios, iar fetițele se pot bucura de o locuință mare și primitoare.

„Noi, când ne-am apucat de casa asta, nu eram căsătoriți. Eram, așa, niște nebuni frumoși care se gândeau ei cam ce își doreau de la o casă. Și ne-am așezat la masă și am început să discutăm: tu ce vrei, tu ce vrei. Și ne-am apucat să desenăm. Și când am terminat desenul ne-ncăpea casa și în teren la vecinul.”, a povestit Gabriela Cristea, potrivit Cancan.

Casa prezentatoarei TV, de la Mireasa – Capriciile Iubirii, este împodobită cu mobilă albă, candelabre mari, tapet cu flori, draperii lungi până în podea, paturi din lemn masiv, alb și obiecte prețioase.

Citește și  Rizea a uitat de aniversarea căsătoriei dintre el și Adda! Ce reacție a avut cântăreața? ”Cap de bambus...”

În exterior, cei doi au șemineu, loc pentru grătar, piscină și multe spații de depozitare.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au deschis o nouă afacere! Prezentatoarea TV a făcut anunțul

Gabriela Cristea a muncit mult și a reușit să pună pe picioare o a doua afacere. Pe lângă atelierul de haine, prezentatoarea TV și-a mai deschis și un studio foto.

Studioul foto al Gabrielei Cristea se află în zona Dorobanți și pune la dispoziție celor interesați mai multe decoruri și fotografi profesioniști.

„Da, am făcut cam toate lucrurile pe care ar trebui să le bifeze fiecare dintre noi într-o viață, dar eu cred că nu scrie nicăieri că trebuie să faci doar câte una din fiecare.

Am plantat mulți copaci la viața mea, am făcut doi copii și mă opresc aici, dar atunci când vine vorba despre casă, într-adevăr, e una dintre cele mai mari realizări ale noastre ca familie și pentru mine în plan personal, dar, ce crezi? Chiar acum suntem la niște discuții, că am vrea să vindem casa și să ne facem alta”, a declarat vedeta.