26 27

FOTO | Deea Maxer, acuzată că se iubește cu un medic estetician. Cum se apără vedeta

Deea Maxer și Dinu Maxer au anunțat prin intermediul unei postări în mediul online că s-au despărțit. Cei doi soți, care au împreună un băiețel și o fetiță, pun punct relației lor după 18 ani.

Cei doi făceau echipă și în viața personală, dar și în carieră. Ei mergeau la evenimente împreună, amândoi cântă, iar Deea mai și dansează.

Mulți s-au întrebat care este motivul despărțirii dintre cei doi. În mediul online au început să circule zvonuri conform cărora Deea ar avea pe cineva!

Un internaut îi spune Deei în cadrul postării, printr-un comentariu, că s-a schimbat mult de când ea a devenit imaginea unui brand de cosmetice. Aceeași persoană susține că medicul alături de care aceasta se afișează pe rețelele de socializare ar fi, de fapt, motivul pentru care s-a despărțit de soțul ei, arată spynews.ro.

Citește și  Cristina Ciobănașu e în doliu. E pur și simplu devastată

„S-a văzut că te-ai schimbat! Anturaje, publicitatea mai mare, apoi doctorul… Păcat că dai o căsnicie de atâția ani.. pe ce?! Gândește-te mai bine. Dar ar fi păcat să dai totul pe un altul.”, a scris un utilizator.

Astăzi, Deea Maxer a avut o primă reacție după ce a anunțat divorțul de tatăl copiilor ei. „Gura lumii numai pământul o astupă!”, un citat al lui Anton Pann.

1919

Gabriela Cristea, mesaj pentru Deea și Dinu Maxer după ce au anunțat divorțul

Vedeta regretă despărțirea celor doi și le-a transmis un mesaj important prin care le urează baftă pe viitor.

Îmi pare rău că e așa, dar din păcate când simți că lucrurile nu mai merg poate că e mai bine așa după ce ai încercat toate căile și sunt convinsă că după 18 ani de relație nu au hotărât să se rupă în două fără să-și mai dea o șansă, încă o șansă și încă o șansă. Le doresc baftă multă amândura și înțelepciune și să-și găsească drumul pentru care au pornit în viața asta. Baftă multă‘, a mai spus Gabriela Cristea.