26 27

FOTO Denise Rifai, propunere indecentă din partea admiratorilor. Rochia decupată a fost de vină: ”Ridic masa…”

Denise Rifai este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare TV din țara noastră. Jurnalista are o carieră de succes în televiziune, este moderatoarea unei emisiuni importante și este apreciată de public datorită carismei și perseverenței de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

În ceea ce privește viața personală, cunoscuta prezentatoare nu a oferit prea multe detalii și a fost mereu rezervată în declarații.

La un moment dat, Denise Rifai a fost „cuplată” cu Dan Bittman. Au apărut mai multe zvonuri în spațiul public despre cei doi, după ce artistul i-a oferit vedetei un inel chiar în emisiunea pe care aceasta o modera. Ulterior, prezentatoarea a explicat ce relație există, de fapt, între ei.

Denise este intens curtată de bărbați. S-a văzut lucrul acesta și recent, când unul dintre fanii săi care a vrut să îi atragă atenția a gafat-o din plin.

Citește și  Mihai Neșu nu și-a pierdut speranța că-și va reveni. Fostul fotbalist scrie cu gura

Bărbatul i-a scris un comentariu la una dintre fotografii, însă mesajul este de-a dreptul grobian.

„Ridic mese fără mâini, domnișoara Rifai când vă văd! Respect”, a scris internautul.

Alții au știut să o abordeze și ”altfel”, mai pe placul vedetei.

Așa cum era de așteptat, laudele nu au întârziat să apară, fanii divei înroșind butonul de LIKE de pe Instagram, lăsându-i tot felul de mesaje pozitive și sute de laude.

„Fata este mult mai frumoasă!🌸

Regină! Punct!

Doamna Denise, frumusete mare.

O fata frumoasa foc!

Ești minunata! ✨️🤩😍

La 37 de ani, Denise Rifai arată precum o adolescentă, mândrindu-se cu gene bune moștenite de la părinți. Pe lângă acest lucru, vedeta adoptă un stil de viață sănătos, prin sport și alimentație corectă, echilibrată.

Nu este pentru prima oară când Denise Rifai cochetează cu moda, vedeta de la Kanal D mărturisind că ar fi urmat o carieră în modeliing dacă nu ar fi simțit chemarea jurnalistică

Citește și  Simona Gherghe traversează o perioadă grea. Sănătatea e pusă pe butuci

Denise Rifai nu ar accepta niciodată să fie înșelată

Totodată, moderatoarea emisiunii „40 de întrebări” spune că nu ar accepta niciodată compromisul de a fi într-o relație în care iubirea și respectul nu sunt pe primul plan.

„Eu sunt atentă la partenerul meu. Mă respect pe mine şi am această pretenţie şi de la el. Nu aş putea să fiu alături de cineva care nu mă iubeşte şi nu mă respectă.

Iubirea se simte, nu se impune. Sunt o femeie loială, fidelă, femeia unui singur bărbat şi cred în dragoste pe viaţă. Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată. Aici este punctul nevralgic pentru mine. Dacă se ajunge în acest punct, nu înţeleg de ce să mai stăm unul cu celălalt. Şi eu sunt o femeie curtată şi este logic ca şi el să fie curtat, şi accept asta, e frumos. 

Dar există o limită şi o linie pe care un bărbat deştept ştie să o pună când are lângă el o parteneră pe care o respectă. În fond, de aceea suntem împreună.”, a declarat Denise Rifai pentru viva.ro.
Frumoasa prezentatoare a precizat că își dorește să aibă alături de ea o persoană inteligentă, pe care se poate baza în orice moment al vieții, indiferent de situație.