FOTO Gina Pistol și-a scos fetița la plimbare. Cum au fost surprinse cele două prin Capitală

Gina Pistol a ieșit la plimbare cu Josephine. Cele două au fost surprinse prin Capitală. După ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite, Gina are o singură preocupare: fiica pe care o are cu Smiley.

În 9 martie 2021, iubita lui Smiley, Gina Pistol, a adus pe lume o fetiță care a venit ca o binecuvântare în viața lor. De atunci, micuța Josephine a devenit centrul universului celor două vedete.

Dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea. E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele.

Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al nostru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înainte de a merge la maternitate. Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa.”, a declarat Smiley, în cadrul unei emisiuni TV.

Smiley şi Gina Pistol formează un cuplu de peste cinci ani de zile. Cu toate acestea, cei doi au fost mai mult decât secretoși atunci când a venit vorba de viața lor amoroasă, făcând relația publică abia în urmă cu doi ani.

Citește și  Fostul sef Fun Club Mădălina Manole, acuzat că se duce la vrăjitoare. „Blestemele se întorc împotriva voastră”