FOTO Pamela Anderson a pozat nud. Cum arată vedeta la 55 de ani

La 55 de ani, Pamela Anderson a pozat fără inhibiţii pentru Interview Magazine, pictorialul fiind realizat de fotografa Petra Collins.

Actriţa a revenit recent în lumina reflectoarelor cu documentarul Neflix, “Pamela: A Love Story” în care vorbeşte deschis despre viaţa sa, despre tumultoasele poveşti de iubire, dar şi despre dramele personale.

În prezent, Pamela Anderson locuiește în Lady Smith, orașul său natal, cu o populație mai mică de 9.000 de locuitori.

Regizorul Ryan White a fost fascinat să audă acest lucru și el a fost cel care a propus documentarul.

”Mi-ar plăcea să-mi asum meritele și să spun că a trebuit să petrec luni de zile ca să-i câștig încrederea. Dar nu! Pamela este o persoană foarte încrezătoare.

Este ca o carte deschisă și a fost pregătită să facă asta. Nu a spus niciodată: «Opriți filmarea», sau «Nu vreau să vorbesc despre asta» sau «Cum vei folosi asta în documentar?». Nu aș fi putut avea un subiect mai bun“, a declarat Ryan White pentru Hollywood Reporter.

Citește și  Frații lui Emi Pian, în arest. Sunt acuzați de tentativă de omor

Pamela are doi băieți: ”Sunt grozavi”

„Pot să mă uit în urmă acum și să râd la unele dintre alegerile pe care le-am făcut, dar doar trăiam în acest film intens pe care îl cream pentru mine. Încă nu stiu ce naiba fac. Dar este interesant să privești înapoi și să vezi o viață întreagă. Nu știu cum am crescut doi copii atât de grozavi. Adică, având în vedere fondul genetic, sunt domni desăvârșiți”, a spus Pamela despre cei doi fii ai săi – Brandon Thomas Lee și Dylan Jagger Lee, pe care îi are fostul ei soţ, Tommy Lee.