Fratele Elenei Gheorghe nu a mai suportat. A trimis primul mesaj

Cu puțin timp în urmă au apărut în presă fotografii cu fratele cântăreței Elena Gheorghe și Lidia Buble. Acum, Costin nu a mai suportat și a trimis primul mesaj.

A avut o relație cu iubita lui Răzvan Simion? Fratele Elenei Gheorghe, Costin a trimis primul mesaj. Vrea să fie lăsat în pace.

Fratele Elenei Gheorghe nu a mai suportat. A trimis primul mesaj

Nu îi place să vorbească despre viața sa personală și nu înțelege cum au apărut în presă câteva fotografii cu el și fosta iubită a prezentatorului Răzvan Simion. Deranjat de acest lucru, Costin a trimis un mesaj, cu trimitere directă la cel care l-a trădat. ”Omul rău seamănă cu cărbunele. Dacă nu te arde, te murdărește!”, a scris Costin Gheorghe, într-un Insta Stories. De asemenea, Costin a făcut și o declarație pentru cancan.ro: „Eu am niște principii de familie. Nu îmi plac genul acesta de știri și din acest motiv evit pe cât se poate viața mondenă. Eu nu vorbesc despre viața mea privată și nu vreau sa comentez acest subiect”.

lidia buble declaratii

Nici Lidia nu a comentat nimic

La rândul ei, Lidia Buble nu a făcut nici un fel de comentarii, vedeta concentrându-se în acest moment doar pe carieră. Chiar și așa, mesajul postat de vedetă spune multe. „Păzește-ți inima mai mult decât orice, căci din ea ies izvoarele vieții”, este mesajul pus de Lidia pe Instastory. Cei doi se pare că au avut o idilă anul trecut, Lidia fiind pur și simplu vrăjită de fratele Elenei Gheorghe.

Cântăreața i–a scris chiar și o melodie

Sursele spun că Lidia Buble nu doar că l-ar fi înșelat pe Răzvan cu Costin Gheorghe, ba chiar i-a scris și o piesă. Este vorba de celebra melodie Cu ochii ăia verzi, care, se pare i-a fost dedicată fratelui Elenei Gheorghe. După ce s-a aflat de această poveste de dragoste, Răzvan Simion a postat un singur mesaj pe rețelele de socializare o melodie a trupei Holograf: ”Dacă pot să zâmbesc, grijile s-au dus!”.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.