Fratele lui Florin Salam, în stare foarte gravă. Este în comă indusă

Florin Salam este distrus. Fratele său, Nelu Stoian, se află în comă indusă, iar medicii fac tot ce pot ca să-l salveze.

Viața lui Nelu Stoian, fratele regelui manelelor atârnă de un capăt de ață. Acesta se află în continuare în comă indusă.

Fratele lui Florin Salam, în stare foarte gravă. Este în comă indusă

Nelu Stoian se află în comă indusă iar manelistul nu știe ce să mai facă pentru a-și salva fratele. De asemenea, bărbatul respire cu ajutorul unui plâmân artificial. În plus, acesta este și cardiac, are diabet și este și supraponderal. Acesta se află internat de o lună la Spitalul de Boli Infecțioae „Matei Balș” din Capitală. Surse din cadrul Spitalului „Matei Balș” din Capitală au declarat pentru Gândul.ro că familia lui Florin Salam a desemnat un medic care sună frecvent la unitatea medicală pentru a afla care este starea lui de sănătate.

„Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi”

Cu puțin timp în urmă, Florin Salam a acuzat că spitalul Matei Balș nu vrea să comunice cu familia sa în ceea ce privește starea lui Nelu Stoian. Pe de altă parte, sora și cumnata lui Salam au afrmat că zilnic un medic coboară și transmite detalii despre strarea pacientului.

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat Florin Salam. Florin Salam vrea să-și vândă vila cu 350.000 de euro și să-și cumpere un apartament superb în zona Nordului. Se pare că Roxana ar fi venit cu ideea, pentru că în zona Nordului sunt multe cluburi, restaurante și parc pentru copii.

 

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.