Fratele lui Nicolae Ceușescu, cumătrul îndrăgitei Cornelia Catanga. I-a botezat copilul

A dus o viață de lux, dar acum abia are din ce trăi. Cornelia Catanga a ales un naș de top pentru fiul ei: pe fratele lui Nicolae Ceaușescu.

Ce legătură neștiută are Cornelia Catanga cu familia Ceaușescu? Fratele lui Nicolae Ceaușescu este nașul copilului cântăreței.

Fratele lui Nicolae Ceușescu, cumătrul Corneliei Catanga. I-a botezat copilul 

După o viață împreună, Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu au hotărât să se despartă. Nu se știe încă dacă decizia e de moment sau definitivă. Cei doi au însă un băiat reușit, Alexandru, despre care puțini știu că a fost botezat de fratele lui Nicolae Ceaușescu.

”Pentru Nicolae Ceaușescu n-am prea cântat, ci pentru Ion, fratele lui Nicolae, și pentru Nicu Ceaușescu, fiul lui. Ion îmi știa toate versurile, de pe rost, dacă te încurcai te completa el, îi plăcea piesa ”Aseară fusei la bal și m-a furat un țigan!”, nici nu mai știu toate versurile, era o piesă la modă p-atunci, fiecare solist avea versurile lui. Pe Ion Ceaușescu l-am ales ca naș pentru fiul nostru, Alexandru e botezat de el. Ion Ceaușescu a murit anul acesta, din păcate nu am ajuns la înmormântare, din cauza pandemiei”, a spus Cornelia Caranga, pentru impact.ro.

Nicu Ceaușescu a adorat-o

De asemenea, Catanga a spus că a avut o relație specială cu Nicu Ceaușescu, care a adorat-o pe ea și pe Aurel Pădureanu.

”Nicușor ne plăcea enorm ca artiști, și pe mine și pe soțul meu, Aurel Pădureanu. A zis să stăm pe lângă el, la petreceri, îi cântam piese de inimă albastră. Pe atunci, Nicușor era îndrăgostit de Jeanina Matei, superba solistă. Venea cu ea, apoi ea s-a mutat în Italia, i-a despărțit Elena Ceaușescu. N-o suporta că era foarte frumoasă. El însă o sorbea din priviri, stăteau cuminți și asistau la petrecere”, a povestit Cornelia Catanga.

familia catanga

Romica Puceanu m-a luat sub aripa ei

Tot Catanga a făcut mărturisiri inedite despre momentul în care a ajuns și pe mâna poliției. ”Păi, nu era chef fără mine. Am debutat cântând la acordeon. M-a luat sub aripa ei ocrotitoare solista Romica Puceanu. Cu ea am trecut și prin multe aventuri. În 1984, după un spectacol susținut la Sala Polivalentă, a venit Miliția.

Mi-au pus cătușele și m-au băgat într-un Jeep, cu geamuri fumurii. Pe mama nu au lăsat-o cu mine. O seară am stat la secție, a venit Romica Puceanu să mă ia de acolo. Eram acuzată că am cântat piese cu versuri obraznice. Și că spectatorii au aruncat cu bani pe scenă, însă eu nu am luat nici un leu. Au măturat banii, i-au pus pe făraș, și i-au împărțit lăutarii, între ei. Erau cam 7.000 de lei”, a spus îndrăgita cântăreață.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.