Gabi Bădălău a încălcat convenția, Bianca Drăgușanu a dat din casă. Afaceristul o să-și muște mâinile

După despărțirea de afaceri, Bianca a ieșit la rampă și a spus cum stau lucrurile cu adevărat. Invitată la Kanal D, vedeta s-a arătat mai mult decât dezamăgită de comportamentul pe care l-a afișat Gabi Bădălău și a spus lucruri de care afaceristul n-ar fi vrut să se afle.

Mai mult, el a sunat-o pe Bianca și a rămas fără cuvinte când la telefon i-a răspuns prezentatoarea emisiunii, Teo Trandafir. Cei doi au avut o înțelegere: să nu vorbească public despre relația lor, iar în caz că se vor despărți, să fie cât mai discreți. Bădălău însă, a dat-o în bară.

Eu cred că regretă postarea

„Acest mesaj m-a obligat pe mine să vin în emisiune și să dau detalii pe care eu le-am ocolit. Eu mi-am dorit ca această relație să fie una privată. El face publice situații care ar trebui păstrate pentru noi.

Și eu am provocat situația. Eu cred că regretă postarea (n.r. în care a anunțat despărțirea). Important nu este asta. Mi-aș fi dorit să nu vină să spună. El mi-a spus: nu vreau să apărem. El a postat ca să apară. De ce face asta?’, s-a destăinuit vedeta.

Își doreau mult să fie părinți

Referitor la sarcină, Bianca a recunoscut că ea și Bădălău și-au dorit mult să devină părinți din nou, însă în acest moment nu se pune problema să fie însărcinată. „Probabil dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți.

Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie.”, a declarat Bianca Drăgușanu, înDupă ce în presă a apărut informația și mai multe indicii că ar fi însărcinată cu copilul lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu rupe tăcerea pe aceast subiect. Vedeta a spus cum stau, de fapt, lucrurile, după despărțirea de afacerist.

Probabil dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni

În cele din urmă, blondina a vorbit și despre sarcină și a declarat că aceasta este inexistentă în cazul ei. Cu toate acestea, Bianca a recunoscut că ea și Gabi își doreau „foarte mult” să fie din nou părinți, iar ea le-a spus anumite lucruri unor persoane apropiate.

„Probabil dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți. Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie.”, a declarat Bianca Drăgușanu, într-o altă emisiune.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata