Gabi Bădălău aruncă din nou cu noroi în fosta soție. Afaceristul nu se mai controlează

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au început din nou cu acuzele. Dacă artista spune că Gabi a venit să ia copiii de acasă sub influența substanțelor interzise, afaceristul susține că fosta soție a pus microfoane pe hainele copiilor ca să știe tot ce mișcă.

Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța…

Dar asta nu e tot, pentru că iubitul Biancăi Drăgușanu spune că nu va mai dura mult și va arăta tuturor o filmare în care Claudia și mama sa îi adresează cuvinte greu de reprodus. ”Un alt episod neplăcut creat de Claudia scandal.

În perioada 18-31 august este vacanța mea mare pe care o am cu cei mici…După ce am vorbit cu copiii, ei își doresc foarte mult să zboare cu avionul să vadă lucruri noi și am zis să mergem câteva zile la Bodrum, câteva zile la DisneyLand.

Citește și  Alin Oprea, renegat de copii. Nu a fost invitat la majoratul fiicei sale

Bineînțeles că mama minunată nu a fost de acord invocând că e greu pentru copii, că e frig, că răcesc și alte prostii. Am fost nevoit să fac o ordonanță la Judecătoria Constanța…

Nu m-aș mira ca ”mama de copil” să facă apel…Un alt circ, o altă răutate inutilă

Domnul judecător a considerat că e normal să mă bucur de cei mici și să plecăm în vacanță. Nu m-aș mira ca ”mama de copil” să facă apel…Un alt circ, o altă răutate inutilă. Și apropo, când am dus copiii, a creat un nou scandal făcut de ea și mama ei…Doar că acum am fost pregătit…am învățat de la ea…am filmat tot…Toate la timpul lor”, a declarat Gabi Bădălău pe Instagram.