Gabriela Cristea a ajuns la spital. Ce se întâmplă cu bruneta

Prezentatoarea emisiunii Mireasa, Capriciile iubirii, Gabriela Cristea, se confruntă cu probleme mari de sănătate și a ajuns pe mâinile medicilor. Iată care este cauza principală pentru care a fost internată.

Când orice e mai important decât tine, corpul cedează

Vedeta le-a spus fanilor săi tot ce se întâmplă cu ea pe rețeaua de socializare și a postat și o fotografie din spital, însă nu a oferit prea multe detalii despre ce s-a întâmplat. Însă e convinsă că a cedat corpul și a fost obligată să stea la perfuzii.

“Când orice e mai important decât tine, corpul cedează. În timp ce o perfuzie curgea picătură cu picătură, mi-am propus să urmez un slogan: sănătatea ca un stil de viață”, a scris Gabriela Cristea, pe o rețea socială.

A mai fost la spital și de Paște

Gabriela Cristea a ajuns la spital și la câteva zile după Paște, când micuța Iris nu s-a simțit deloc bine. Atunci, fetița a făcut o indigestie, dar și febră, motiv pentru care a intrat în panică.

“Noi suntem niște părinți extremi de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febra și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a declarat Gabriela Cristea.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata