26 27

Gabriela Prisacariu și Dani Oțil nu vor respecta nicio tradiție la nunta lor: ”Spre dezamăgirea părinților…”

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

S-au căsătorit pe 15 mai 2021 și au devenit pentru prima dată părinți în luna septembrie a anului 2021.

Mai sunt doar câteva săptămâni pana la nunta lor și până când își vor jura iubire veșnică și-n fața lui Dumnezeu. Astfel, pregătirile sunt în toi, iar, recent, vedeta a mărturisit că are pregătită deja rochia de mireasă, dar mai sunt câteva lucruri de pus la punct.

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, câteva detalii neașteptate despre cununia religioasă, mărturisind că deja a găsit rochia de mireasă pe care urmează să o poarte în ziua cea mare.

„Sunt pregătită. Am rochia de mireasă, deci restul nu mai contează. Dacă mi-am găsit rochia de mireasă perfectă pentru mine, pentru că am purtat foarte multe rochii de mireasă de-a lungul anilor și atunci nu găseam niciun model pe care să îl simt că e cu adevărat rochia mea de mireasă.

Sincer, de-abia aștept. Îmi doresc foarte mult să mergem la biserică, mi se pare un lucru extrem de important și pe urmă petrecerea bineînțeles.

Nu o să respectăm nicio tradiție, spre dezamăgirea părinților. Nu o să facem cu tradiții, în niciun caz. Noi pur și simplu vrem să mergem la biserică, după să ne distrăm în familie, cu prietenii și asta e tot. Cine o să ne cânte va rămâne surpriză, o să vedeți.”, a declarat Gabriela Prisăcariu, potrivit WOWbiz.

Citește și  Cadouri corporate pentru relatii de durata

Gabriela Prisăcariu, despre ideea de a deveni din nou mamă

Gabriela Prisăcariu a dezvăluit recent, în cadrul unui interviu, dacă ea și partenerul ei se gândesc la posibilitatea de a-și mări familia.

„Momentan nu ne gândim să mărim familia! Întotdeauna am spus că o să am doi copii pentru că eu sunt singură la părinți și mi-am dorit să am un frate. Văd cât de greu este și atunci ne mai gândim puțin.

Am zis că în momentul în care voi dormi o noapte întreagă, atunci ne vom gândi și la al doilea copil”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru Playtech.ro.

Gabriela Prisăcariu a mai vorbit și despre fiul ei, Tiago. Micuțul este energic și îi ține activi pe părinții săi. Modelul a făcut mărturisiri despre momentele grele pe care le-a întâmpinat de când este mamă.

„Tiago este pe baterii. Este un copil minunat, îl iubim de nu mai putem, dar face ce vrea din noi! El este șeful, are o armată de oameni în jurul lui și pe toți ne aliniază. De la bunici, la mamă, la tată, la toată lumea.

Cel mai greu îmi este cu trezitul noaptea, încă se trezește, încă mănâncă noaptea și nu acceptă pe nimeni, decât pe mine.

Faptul că mă trezesc și merg la el în cameră, nu mai este un somn normal, iar pe Dani trebuie să îl protejez ca să se odihnească pentru emisiune”, a mai spus Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată.

Gabriela este model și iubește să defileze și să fie în lumina reflectoarelor, dar de când a devenit mămică nu a mai fost la fel de activă. Vedeta a revenit recent la job și recunoaște că are emoții atunci când urcă pe scenă.