George Burcea are gânduri serioase cu Viviana Sposub. A dus-o la bunica sa

Nu mai e nici o îndoială. George Burcea are gânduri serioase cu Viviana Sposub. I-a prezentat-o bunicii sale.

E îndrăgostit peste măsură și vrea să ducă relația la alt nivel. George Burcea a dus-o pe Viviana Sposub la bunica sa.

George Burcea are gânduri serioase cu Viviana Sposub. A dus-o la bunica sa

Le stă bine împreună și se pare că și-au găsit fericirea unul în brațele celuilalt. Potrivit ciao.ro, George Burcea a făcut pasul cel mare și a dus-o pe Viviana Sposub acasă la cea mai importantă persoană, bunica sa. George a postat și o imagine de acolo cu femeia pe care o adoră, iar cei doi vor petrece câteva zile răsfățați de bunica.

Iar Viviana a fost super încântată de Botoșani și de mamaia iubitului său. ”Bunica – 84 de ani, 4 copii, 8 nepoți, 6 strănepoți și nucul din spate pe care l-a pus în anul 2000 …ca să-i țină umbră la bătrânețe. Te iubim mult. Cu toții.”, a scris George Burcea pe internet.

George spune că lucrurile între cei doi s-au petrecut normal, fără implicații sexuale

Fostul soț al Andreei Bălan este foarte încântat de cum merge relația dintre el și Viviana și a povestit cum l-a cucerit prezentatoarea. “Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile. Am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt.

Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…)”, a declarat George Burcea. Sursele spun că și mama Vivianei îl adoră pe George și spune că e băiatul pe care și l-a dorit dintotdeauna pentru fiica sa. Rămâne doar ca actorul să termine cu bine divorțul de Andreea Bălan și să înceapă o nouă viață.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata