George Burcea, atac violent la adresa Andreei Bălan

De când a intrat în emisiunea Ferma de la ProTV, George Burcea a început să-și dea arama pe față. Recent, acesta a avut un atac violent la adresa fostei sale soții.

Într-un interviu dat după filmările primului sezon al emisiunii Ferma, George Burcea a avut un atac violent la adresa Andreei Bălan.

George Burcea, atac violent la adresa Andreei Bălan

Fostul soț al Andreei Bălan e supărat pe aceasta și recent a avut un atac violent la adresa ei. În plus, el s-a hotărât să spună o parte din adevărul așteptat de toată lumea. “A avut grijă a mea soție să mă dea în gât la poliție. Lumea este liberă să creadă și să spună ce vrea, doar că uneori să știi că te doare. Pe mine m-a durut foarte mult la început când primeam mii de mesaje în care lumea mă înjura și în presă scria în fiecare zi.

Am fost într-o emisiune. Fosta mea soție i-a dat telefon producătorului, în timp ce eram în emisiune. Și în timp ce eu eram în platou cineva a avut grijă de acasă să dea detalii până când să mă pună acel domn prezentator să mă uit în cameră. Și să spun cuvinte pe care cel de acasă dorea să le spun. Și toate detaliile pe care el mi le spunea în emisiune, erau primite, sub formă de mesaje, în telefon. Așa se dau informațiile pe surse, de la persoanele cele mai apropiate”, a declarat actorul.

george burcea si fiicele

Eu merg la copii, stau cu mama soacră, ea pleacă

De asemenea, Burcea spune că păstrează o relație bună de dragul copiilor, dar de câte ori ajunge la copii, Andreea pleacă.

”Văzând că eu nu răspund acelor întrebări, mă tachinau cu anumite întrebări pe care nimeni nu le știa în afară de mine și încă o persoană. Deci uitați că uneori poți să fii taxat de cel mai apropiat om de lângă tine. Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă. Pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a mărturisit el.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.