George Burcea, atingeri pătimașe cu Viviana Sposub. Andreea Bălan, cină romantică cu Tiberiu Argint

Proaspăt despărțit de Andreea Bălan, se pare că Gerorge Burcea s-a îndrăgostit de Viviana Sposub. Dacă nu cu mult timp în urmă cei s-au sărutat, acum au avut loc atingeri pătimașe.

Fostul soț al Andreei Bălan și Viviana Sposub trăiesc momente de neuitat, presărate cu atingeri pătimașe. Cei doi nu se sfiesc să arate că s-au îndrăgostit.

George Burcea, atingeri pătimașe cu Viviana Sposub

Îmbrățișări și atingeri pătimașe în cadrul emisiunii Ferma. George Burcea și Viviana Sposub au fost surprinși din nou în momente tandre în cadrul show-ului Ferma de la ProTV. De altfel, înainte ca emisiunea să înceapă, s-a auzit că cei doi ar fi început o idilă. George face parte din cei 16 care participă la noul sezon. Potrivit cancan.ro, acesta primește însă cea mai mică sumă de bani pentru a filma. E vorba de 800 de euro pentru fiecare săptămână care o petrece la Ferma. Viviana Sposub, tânăra prezentatoare de 23 de ani pare fericită în prezența actorului, însă nici unul dintre cei doi nu a confirmat până acum că ar exista o relație de dragoste.

andreea si tiberiu

Tiberiu Argint se poartă exemplar cu cântăreața

Pe de altă parte, fosta jumătate a lui George, Andreea, a fost văzută pentru prima dată la o cină romantică alături de Tiberiu Argint. Cei doi au servit masa la un restaurant de de lux din Capitală, apoi au plecat spre Alexandria, unde vedeta avea cântare. Sursele spun că Tiberiu se poartă exemplar cu blonda, îi deschide portiera mașinii și are grijă să nu-i lipsească nimic. ”Trăim în țara în care dacă ești fericită după un divorț, ți se dă în cap! Trebuia să mai plângi, de ce nu ai plâns mai mult… Le place suferința, vor să ne vadă la pământ să suferim. Și, dacă te ridici și arăți că nu mai suferi, ei zic că trebuia să suferi mai mult”, spunea cu ceva timp în urmă Andreea Bălan.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.