26 27

George Burcea, jefuit în Costa Rica! Actorul a povestit cum s-a întâmplat totul

Acum câteva minute, George Burcea a împărtășit pe internet o fotografie din Costa Rica, unde se bucură de o vacanță alături de partenera lui, Viviana Sposub.

Ca și în orice călătorie, cei doi nu puteau scăpa și de o aventură.

Astfe că, actorul a povestit, în dreptul imaginii cu el, cum a ajuns să fie jefuit chiar de către un localnic din zona în care el și Viviana Sposub își petrec vacanța.

I’m back (M-am întors) după 2 săptămâni fără telefon! Poza asta din Costa Rica e printre singurele pe care am reușit să le recuperez după ce un “bun samaritean” ne-a furat telefoanele și nu numai… Pura Vida!„, a fost mesajul transmis de George Burcea, în urmă cu puțin timp, pe rețelele sociale.

Actorul și iubita sa locuiesc în Los Angeles

George Burcea are succes atât în dragoste, cât și pe partea profesională. Actorul și iubita sa, Viviana Sposub, s-au mutat în Statele Unite, mai exact în Los Angeles, după premiera serialului „Wednesday”, unde George Burcea joacă rolul lui Lurch, majordomul familiei Addams.

Citește și  Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit ziua de naștere în pijamale

„Am locuit în New York timp de 3 luni. De o lună și ceva suntem în Los Angeles. Vreau să vă spun că experiența din California, de aici, este total diferită de New York. Mie mi-a plăcut foarte mult acolo, lui George nu, pentru că am prins iarna și era extrem de frig.

New Yorkul este special, acele clădiri înalte, luminile, agitația, care se aseamănă, poate, cu cea din București, doar că sunt mult mai mari. E orașul care niciodată nu doarme. La orice oră ieșeam în New York aveam ceva de făcut.

Aici, în Los Angeles  este totul mult mai chill. Lumea e mai relaxată, nimeni nu merge pe jos, ci cu mașina, mă mir că am găsit trotuar, că de obicei merg pe stradă. Am zis să fac în fiecare zi 10.000 de pași, dar deja am obosit”, a povestit Viviana Sposub pe Instagram.

Citește și  Cum încearcă Ana Morodan să își spele păcatele!„Contesa Digitală”, mesaj neașteptat la prima apariție online după scandalul monstru

George  Burcea, umilit de Andreea Bălan

Cu toate că rolul din Wednesday i-a oferit atât lui George Burcea, cât și iubitei lui, Viviana Sposub, șansa la o nouă viață, Andreea Bălan nu-l consideră de mare impact. Într-o apariție recentă a sa, vedeta și-a umilit fostul soț, deși spune că l-a iertat.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare, dar la nivel energetic, făcând meditațiile de iertare, eu am eliberat. L-am putut ierta pe George. A fost greu între noi. Sunt multe chestii care nu se știu. A spus tot felul de prostii.

Avem și un proces de calomnie, pe rol. Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă nu făceam proces, el nu se oprea. Dacă se oprește, opresc și procesul. E plecat, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar.

Dar eu, în sinea mea, l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi. Am avut acel stop-cardiac și în anumite clipe n-a fost lângă mine”, a spus Andreea Bălan. Întrebată despre rolul din serial al lui George Burcea, a râs, dar a făcut declarații neașteptate despre Viviana Sposub.

Citește și  Cum arată inelul de logodnă al Cleopatrei Stratan

„Pentru cele trei secunde, nu! Așa, zi! Patru, hai. Măcar să facă bani, să dea pensia alimentară! (…) Îmi doresc chiar să fie fericit! E într-o relație stabilă. Nu aș fi vrut să înșire, să vină la fetițe într-o lună cu una, altă lună cu alta, nu!”, a continuat vedeta.