George Burcea s-a mutat cu Viviana Sposub?

Umblă vorba în ultimele zile că relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a trecut la alt nivel. Se pare că actorul s-a mutat cu prezentatoarea tv.

Umblă vorba în ultimele zile că relația dintre George Burcea și Viviana Sposub a trecut la alt nivel. Se pare că actorul s-a mutat cu prezentatoarea tv.

George Burcea s-a mutat cu Viviana Sposub?

Potrivit wowbiz.ro, e foarte posibil ca fostul soț al Andreei Bălan și Viviana Sposub să fi făcut un lucru la care nu s-ar fi așteptat nimeni. S-a mutat actorul cu prezentatoarea? Se pare că cei doi au fost dați de gol chiar de niște postări pe care le-au făcut. Este vorba de o fotografie cu gogoși, pusă pe rețelele de socializare atât de Burcea, cât și de Viviana. Imaginile au fost puse pe 3 octombrie, iar cu câteva ore înainte au apărut și fetițele actorului. În aceste condiții, e posibil, spun sursele, ca Viviana să le fi cunoscut pe fetițele lui George Burcea.

George burcea si viviana sposub

La plecarea din show, cei doi și-au exprimat sentimentele

George Burcea pare mai îndrăgostit ca niciodată și a spus tuturor ce sentimente are după ce a plecat din show-ul Ferma. Mai mult, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat. “Noi nu am vorbit despre lucrurile astea, despre sentimente, iar asta mi se pare foarte tare. Îmi place foarte mult de Viviana, dar cum am spus şi la început, eu mai am nişte chestii de rezolvat acasă.

Abia apoi vom vedea dacă se poate naşte ceva frumos între noi. Ea nu este o fată de rănit, de care să îţi baţi joc, trebuie să o aperi, să o iubeşti. Când voi ieşi din concurs, pe lângă copii şi mama, Viviana va fi printre primele persoane pe care le voi căuta”, a declarat George Burcea. La rândul său, Andreea Bălan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Tiberiu Argint. Cei doi au fost într-o scurtă dar frumoasă vacanță în Bulgaria. Mai mult, sursele spun că Andreea și Tiberiu s-ar fi logodit.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.