26 27

George Simion, nuntă cu suișuri și coborâșuri. Ce cadouri a primit liderul AUR

Nunta însă a fost presărată cu probleme, de la o alertă cu bombă la leșinul uneia dintre nașe.

Pe 26 august, liderul AUR, George Simion și-a pirostriile și a avut nu mai puțin de 42 de perechi de nași, dar și invitați pe măsură la un asemenea eveniment. Luat la ochi a fost Dan Diaconescu, care i-a fost și martor.

 „Dan Diaconescu este o victimă a sistemului care a nenorocit România în ultimii 32 de ani”

„Domnul primar, eram cu el într-o întâlnire, și mi-a zis că îmi trebuie și doi martori. Și Dan mă suna în momentul ăla și i-am zis să vină repede. Nu mă interesează că Dan Diaconescu pușcăriașul, condamnatul penal, Dan Diaconescu este o victimă a sistemului care a nenorocit România în ultimii 32 de ani.

Citește și  Cum să îți alegi suplimentele lipozomale potrivite pentru nevoile tale individuale de sănătate

Eu nu mă feresc să o spun, nu am grețuri. Ce pedeapsă i-au dat, ca până în 2025, timp de 10 ani, să nu poată să apară nicăieri, nici pe sticla, nici pe Facebook.

De ce? Ce poate să spună atât de rău? Dacă sunt oameni care îl iubesc, de ce să nu poată să-l vadă, ce, e regim totalitar?”, a mărturisit George Simion, pentru sursa citată.

Becali, cadou de 20.000 de euro

Simion spune că a scos din buzunar doar 12.000 de euro, în rest toate produsele au fost din donații. Printre cei care l-au ajutat pe politician a fost Gigi Becali, care i-a dat nu mai puțin de 2 tone de brânză, în valoare de 20.000 de euro.

„Până acum am cheltuit propriu-zis 12.000 de euro. Am făcut o estimare cât e brânza de la domnul Gigi Becali, dar am cerut de la fiecare ce are. De la ciobanii de la Jina, de la Polovraci, de la Vaideeni am cerut berbecuți, că ei au oi, domnul Gigi are brânză și așa mai departe”, a spus George Simion la Realitatea Plus.

Citește și  Nimeni nu l-a uitat pe Pistruiatul. Ce face acum celebrul personaj

Rochia de mireasă a fost aleasă cu ajutorul lui Carmen Șerban

Pentru că vroia ceva deosebit, mireasa a fost ajutată de Carmen Șerban, care i-a recomandat să meargă la Brândușa, o basarabeancă care îi realizează de foarte muți ani ținutele de scenă.

„Ilinca este o fată finuță și frumoasă cu un suflet aparte, a știut George ce să aleagă! La recomandarea mea, Ilinca va purta o rochie superbă creată de designer-ul vestimentar la care și eu îmi fac ținutele de aproape 15 ani.

Le urez mirilor George & Ilinca, sănătate, fericire și copii mulți și frumoși ca ei”, a povestit Carmen Șerban, pentru WOWbiz.