George Simion, ultimele detalii despre nuntă. Ce face liderul AUR pentru invitați

Acum, George Simion s-a gândit să le trimită și autocare celor care vor să-i fie aproape.

Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă

Dacă până acum au apărut tot felul de fotografii cu posibila iubită a lui, abia acum George Simion le-a arătat tuturor cine e viitoarea sa mireasă. „De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi!

Eu și Ilinca vă invităm la nuntă. Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, este mesajul politicianului.

Trimite autocare pentru invitați

Politicianul are mare grijă de cei care vor să vină la nuntă și le trimite autocare. Pe de altă parte, el i-a rugat să participe îmbrăcați doar în cămașa populară. „Facem într-un sat, în tot satul și pe un câmp.

Citește și  Arată bestial, dar a trecut prin cabinetul medicului estetician. Câte operații are iubita lui Dorian Popa

Va fi serbare câmpenească, clar nu avem loc de mese”, Are însă și o condiție, președintele AUR le cere tuturor celor care vor să participe la eveniment să vină în costum popular.

Nunta va avea loc în satul Oveselu din Vâlcea. Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!”, a anunțat George Simion.