Georgiana Lobonț explică de ce și-a dat jos verigheta de pe deget: ”Așa mi se pare cel mai normal”

Georgiana Lobonț a apărut fără verighetă pe rețelele de socializare, moment în care fanii au început să o bombardeze cu mesaje!

Artista a părut deranjată de comentariile primite de la cei care o urmăresc în mediul online și le-a oferit un răspuns tranșant

Cunoscuta cântăreață de muzică populară spune că a renunțat la verighetă din motive estetice și nu pentru că mariajul ei este pe punctul de a se destrăma. Pentru că a purtat o ținută argintie, Georgiana Lobonț s-a văzut nevoită să-și dea jos inelul de aur, astfel încât accesorizarea să fie în ton cu rochia purtată. „Cât de minuțios se uită fanii la toate aceste detalii pe care poate nici nu le băgăm în seamă. Cred că nu se potrivea la ținuta mea.

Era aurie și eu probabil atunci purtam argintiu. Acum, mai nou încep să mă îndrept către argintiu, când vine vorba de gusturile pe care le am ca să îmi aleg ținutele și probabil tocmai de asta o și dădusem jos”, a explicat Georgiana Lobonț, potrivit Wowbiz.ro.

Citește și  Ceartă în familie. Ioana Ginghină le-a plătit foștilor socri 30.000 de euro

Cum își alege Georgiana Lobonț ținutele

Georgiana Lobonț a spus cum își alege ținutele pentru concerte. Artista recunoaște că este ajutată de un designer vestimentar, însă îi place să aibă o contribuție personală la aparițiile sale.

În funcție de starea mea de spirit decid ce voi purta la un concert, dar am și un designer care este din Cluj și se ocupă de ținutele mele. Colaborez foarte bine cu ea când îmi creez ceva și mai nou mi-am tot creat ținute unice pentru fiecare eveniment.

Așa mi se pare cel mai corect, atunci când ajungi să fii iubită de atâția oameni și chemată în atât de multe locuri unde reușești să strângi sute de mii de oameni, poate chiar mii de oameni, mi se pare un gest de respect față de tine ca artist, dar și față de fanii tăi, să apari întotdeauna cu ceva nou și fabulos.

Oamenii chiar trebuie să te perceapă ca pe un artist adevărat și de fiecare dată am încercat să ies cu ceva nou și să dau totul ca să arăt la cel mai înalt nivel”, a a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.