26 27

Ghinioane peste ghinioane pentru Alina Pușcaș. Copiii vedetei au probleme de sănătate

Alina Pușcaș, una dintre cele mai iubite vedete, este și cea mai împlinită femeie, căci are un soț care o adoră, dar este și mama a trei copii minunați. Prezentatoarea de la ”Te cunosc de undeva” a născut odată la doi ani începând din 2015.

Viața de mămică vine, însă cu multe provocări. Recent, Alina Pușcaș le-a povestit recent fanilor din mediul online faptul că, deși avea numeroase treburi de rezolvat în oraș, le-a amânat pe toate fiindcă doi dintre cei trei copii pe care-i are nu se simt deloc bine.

Am dat munca de pe teren, pe munca de acasă. Doi din trei copii sunt răciți. Alex și Iris sunt răciți. Iris tușește în fața televizorului.”, a declarat aceasta pe rețelele de socializare.

Citește și  Așa ceva e de neimaginat. Ce mesaj i-a transmis Viorica de la Clejani Margheritei de ziua ei

Alin Pușcaș, despre al 4-lea copil

Alina şi Mihai sunt fericiţii părinţi a trei copii şi nu au de gând să se oprească aici. Actriţa are planuri mari de viitor, dorindu-şi încă un băieţel, susţinând că sunt prea multe fete în familie

Nu mai spun că la un moment dat mi-a spus că putem să facem și patru și i-am spus: „Stai puțin’. Ne-am dat seama cât de greu e logistic să pleci undeva cu ei, pentru că, noi, de exemplu, acum când am plecat cu ei, la schi, am avut nevoie de două mașini, ca să plecăm din aeroport (…) Totuși, este foarte greu. Dar acum, ieşind fată, aş mai vrea unul: aş vrea un băiat. Pentru că sunt prea multe fete”, a declarat Alina Pușcaș la Antena Stars.