Giani Kiriță și-a scos iubita în lume

S-a bătut cu pumnul în piept că e un burlac convins, dar iată că Giani Kiriță s-a răzgândit. O brunetă i-a sucit mințile. Acum, Giani și-a scos iubita în lume.

Are doar 21 de ani, dar l-a făcut pe Giani Kiriță să-și piardă capul după ea. Acum, Giani și-a scos iubita în lume.

Giani Kiriță și-a scos iubita în lume

Să-și fi găsit Giani Kiriță nașul? Așa se pare, mai ales că acesta a făcut un gest la care nu s-a așteptat nimeni: și-a scos iubita în lume. Cine este care i-a dat viața peste cap bărbatului? O tânără de doar 21 de ani, care nu o deranjează că este de vârsta fiicei lui Giani. În urmă cu câțiva ani, Giani spunea că “Eu nu sunt singur. Eu am o relaţie la distanţă pentru că iubita mea este în viitor”. Iată că și-a schimbat total opțiunea și se bucură de o frumoasă poveste de dragoste.

giani kirita

Au fost văzuți împreună la un club select de la mare

Potrivit ciao.ro, cei doi îndrăgostiți au fost surprinși la, mare într-un club select. Aceștia erau însoțiți și de cel mai bun prieten al lui Giani Kiriță, Cătălin Cazacu. Care, nu era singur, ci alături de o altă frumusețe. „La un moment dat, atât eu, cât și Cazacu, când vedeam o femeie parcă vedeam lingouri de aur. La modul cel mai sincer! Era normal! Noi stăteam izolați, numai unul cu altul. Și atunci când apărea în fața ta o fată, mamă, era șoc.

Ne uitam la toate! Îmi amintesc însă că era o blondină, mamă, mamă… Și acum mă gândesc la ea, sau la cum arătau și grecoaicele alea. Ne lua salvarea când le vedeam, îți dai seama…”, a declarat Kiriță cu ceva timp în urmă. Se vede treaba că relația dintre Giani și noua sa iubită e una serioasă, dacă a ieșit cu ea. Mai ales că fostul jucător al echipei de fotbal Dinamo București a fost mereu extrem de discret când a fost vorba de viața sa personală.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.