Gianina Ilieș, declarații dureroase despre divorț. Vrea să devină din nou mamă

A fost binecuvântată prima dată cu un copil la vârsta de 21 de ani. Ulterior a divorțat, iar acum vrea să devină din nou mamă.

La doar 21 de ani a primit cel mai mare dar, un copil. După un divorț dureros, Gianina Ilieș vrea să devină din nou mamă.

Gianina Ilieș, declarații dureroase despre divorț. Vrea să devină din nou mamă

Și-a crescut singură copilul și nu i-a fost ușor deloc, dar a reușit. Iar acest lucru, spune Gianina Ilieș, a maturizat-o. „A fost dificil pentru mine pentru că eram foarte mică. Nu credeam că o să ajung să fac chestia asta. Dar nu știu cum și nu pot să înțeleg de unde am avut puterea să anticipez ceea ce urma să fie și mi-am dat seama în timp că toată durerea mea de atunci a fost un bine pentru mine și pentru familia mea, pentru copilul meu. Familia mea, mama, tata, frații, au fost alături de mine.

Citește și  Chef Patrizia Paglieri, mai sinceră ca niciodată. La acest lucru chiar că nu v-ați fi gândit

gianina ilies

Nu am simțit singurătatea, greul. Nu a fost un abandon pentru că a fost decizia mea. Dar, văzând în familia mea unitatea, eu m-am căsătorit mai devreme, voiam o familie pentru că asta văzusem în familia mea și asta nu a fost o decizie tocmai bună la momentul ăla. A fost bună dintr-un anumit punct de vedere, pentru că astăzi îl am pe Patrick care este cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Dar fiecare moment de genul ăsta este o experiență pentru noi și consider că astăzi sunt o femeie destul de matură să iau decizii foarte bune pentru mine și pentru copilul meu. A fost greu, recunosc, dar iată că toate trec”, a declarat Geanina Ilieș, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea, la ProTV.

Iubesc și sunt iubită

În acest moment, aceasta este cu adevărat o femeie fericită, care iubește și a cunoscut iubirea adevărată. Și își dorește să devină mamă. „După divorț, am avut o relație. Și acum sunt într-o relație, de 7 ani și jumătate, sunt foarte fericită. Nu am discutat despre asta pentru că nu consider că trebuie să fac așa ceva. Sunt mult mai liniștită așa. Iubesc și sunt iubită. Dacă e să se întâmple ceva, nu am să țin ascuns. Am mai spus că-mi doresc mulți copii. Cu siguranță o să vină, pentru că îmi doresc. Și Patrick își dorește frați”, a mărturisit vedeta.

Citește și  Leo de la Strehaia e dat uitării. Dana Criminala și-a refăcut viața

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.