Gigi Becali a avut accident de mașină

Are o pasiune pentru mașini de lux, dar se pare că nu are deloc noroc de ele. Recent, Gigi Becali a avut accident cu un Bentley Bentayga, al cărei preț se ridică la 250.000 de euro.

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali a avut recent accident cu bolidul său de lux, în valoare de 250.000 de euro.

Gigi Becali a avut accident de mașină

Indiferent cât de atent ar fi cu mașinile sale superscumpe, Gigi Becali tot pățește ceva. Cu doar câteva zile în urmă, acesta și-a zgâriat mașina pe una din aripile din spate. Un Bentley Bentayga, care costă în jur de 250.000 de euro. Surprinzător însă, Becali a fost extrem de calm și nu și-a dus mașina la service, ci și-a văzut de treburile sale. Nu este însă pentru prima data când Becali are ghinion la mașini. Cu câțiva ani în urmă, acesta și-a lovit și-a limuzina Maybach. Atunci el a cedat nervos și a fost văzut cum o lovea cu ranga.

Becali are cea mai scumpă mașină din România

Despre latifundiar se știe că are cea mai scumpă mașină din România, al cărei preț se ridică la 500.000 de euro. „Mi-am luat-o ca să dovedesc că am bani și să le fac în ciuda tuturor dușmanilor. Care mă cred analfabet”, a spus la acea vreme acesta. Mașina dispune de comenzi și instrucțiuni vocale în germană și engleză.

De asemenea, mașina este înmatriculată în Germania și a fost achiziționată de la o reprezentanță din Austria. La acel moment sursele spuneau că doar asigurarea costa la această mașină în jur de 21.000 de euro pe an, adică aproape 1800 de euro pe lună. Dar Becali nu și-a făcut probleme nici că a scos acești bani din buzunar, nici că a plătit pentru înmatricularea în România 85.000 de euro

Țiriac a fost primul român care a avut Maybach în Europa

Potrivit hotnews.ro, primul personaj român care și-a achiziționat un astfel de automobil a fost Ion Țiriac. Un Maybach 57 și-a cumpărat apoi și Viorel Cataramă, pentru a scos din buzunar suma de 400.000 de euro. Un superb bolid de culoarea cameleon, care își schimbă nuanța în funcție de lumină.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.