Gigi Becali, așa cum nu l-ați văzut niciodată. Nimeni nu l-a recunoscut

Gigi Becali e o persoană foarte apropiată de Dumnezeu, iar când merge să se roage la Muntele Athos, pur și simplu se transformă.

Gigi Becali, așa cum nu l-ați văzut niciodată. Nimeni nu l-a recunoscut

Cu câteva zile în urmă, Gigi Becali s-a aflat pe aeroportul Otopeni. Afaceristul a plecat la Muntele Athos, unde nu a fost de ceva vreme, din cauza pandemiei. Acesta a fost văzut îmbrăcat extrem de modest și cu greu putea fi recunoscut de cineva. Potrivit Cancan, un fan care l-a recunoscut l-a rugat să facă împreună o fotografie. Afaceristul l-a întrebat câți copii are și l-a cadorisit cu 200 de euro pentru aceștia.

Miliardarul vrea să se retragă la mănăstire

De ceva vreme, Becali tot vorbește că vrea să se retragă la o mănăstire la un moment dat. Afaceristul spune că nu vrea să întrerupă legătura cu oamenii, însă se ferește de orice tentație de zi cu zi. Deocamdată însă, aceasta este doar o discuție, pentru că soția și fetele nu sunt de acord cu decizia lui. Ca să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite, el a ridicat o superbă mănăstire în localitatea Comanca, județul Vâlcea.

Citește și  Fratele lui Florin Salam, în stare foarte gravă. Este în comă indusă

“Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani”

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis. În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile… Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a afirmat cu ceva timp în urmă Gigi Becali.

Citește și  Scandal fără precedent între Maria Constantin și Iulia Albu. Ce au de împărțit cele două dive

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata