26 27

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au probleme în cuplu? ”Fiecare face ce simte…”

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Cei doi sunt împreună de peste 10 ani și au devenit părinți, pentru prima oară, în primăvara anului 2020.

Gina și Bogdan formează un cuplu din perioada în care modelul avea doar 18 ani, iar el 33 de ani.

La începutul relației, cei doi au trecut prin momente tensionate, atunci când Bogdan i-a fost infidel partenerei sale, și chiar dacă diferența de vârstă dintre cei doi este de 15 ani, Gina a dat dovadă de maturitate și a dat uitării acea perioadă grea din relația lor.

Nu este foarte grea distanța, dacă ne înțelegem și vorbim înainte. Libertatea trebuie oferită într-o relație. Nu sunt un exemplu, fiecare face ce simte, nu e nimic greșit dacă cineva nu este de acord cu asta, dar mie mi se pare normal să avem parte de libertatea noastră.

Rolul de mamă este cu suișuri și coborâșuri. Este frumos, dar este și greu. Este în „valuri”, să spun așa… Ea îmi ocupă cel mai mult timp, parenting-ul îmi ocupă timp… În câteva zile va împlini 3 anișori și vom petrece în familie.

Sfatul pe care pot să îl dau tinerelor care vor să urmeze calea aceasta este să nu renunțe la educație, să nu creadă că dacă ești model nu trebuie să ai ceva în cap pentru că la sfârșitul zilei tu trebuie să iei deciziile și o decizie luată greșit te costă, cumva, tot parcursul vieții. Să nu renunțe la educație, să nu renunțe la a se descoperi pe ele, de a se autodepăși. Nu mi se pare că modelling-ul anulează educația, părerea mea”, a declarat Gina Chirilă, pentru Playtech Știri.

Citește și  Compotul de sfeclă roșie, o delicatesă în Postul Crăciunului. În plus, vindecă toate bolile

De cealaltă parte, Gina Chirilă recunoaște că s-a lăsat curtată de Vlădău doar din răzbunare, dorința sa fiind aceea de a-și face iubitul de la acea vreme gelos, ceea ce a și reușit.

Însă, cu timpul, după multe tachinări, cei doi au ajuns să se iubească, să evolueze împreună și să se schimbe reciproc în bine.

”Era foarte frumos, dar eram conștientă de pericol, dar ne-am întâlnit la o petrecere, m-a invitat la petrecere și am acceptat pentru că voiam să fac pe altcineva gelos și chiar l-am făcut. Ceea ce este foarte urât. Probabil am avut o influență asupra lui, dar a lucrat și el mult cu el”, a completat și Gina Chirilă.

Ce probleme au apărut în afacerea Ginei Chirilă: „A fost o perioadă mai grea!”

Soția lui Bogdan Vlădău a renunțat la modelling după ce a devenit mămică, și s-a axat pe modă.

Citește și  Nimeni nu l-a uitat pe Pistruiatul. Ce face acum celebrul personaj

Astfel, și-a deschis o afacere de care este foarte mandră și și-a lansat propiul său brand de haine în anul 2019. Însă, nu mulți știu că a afacerea a traversat și perioade mai grele:

”Este foarte bine, a început să meargă. Am avut o perioadă mai grea, cum au avut toți antreprenorii, la un moment dat, pentru că trăim vremuri interesante. Mă bucur că a început să meargă! O să lansez și colecția nouă, în curând. Îmi place foarte mult ceea ce fac, asta contează cel mai mult: să iubești ceea ce faci!”.