Gina Pistol a apărut cu burtica de gravidă la vedere

Îndrăgitul cântăreț Smiley și iubita sa, Gina Pistol au plecat într-o binemeritată vacanță în Grecia. A fost pentru prima dată când Gina a apărut cu burtica de gravidă la vedere.

Speak și Ștefania, alături de Smiley și Gina Pistol au plecat în vacanță în Grecia. Cu această ocazie, burtica de gravidă a blondei a fost la vedere.

Gina Pistol a apărut cu burtica de gravidă la vedere

S-a văzut burtica de gravidă a Ginei Pistol. Acest lucru s-a întâmplat în aeroport, când Speak a făcut o fotografie cu Ștefania, Smiley și Gina Pistol. Pentru prima dată de când e împreună cu Gina, acesta i-a făcut prima declarație de dragoste online. Este vorba de o postare superbă în care cei doi apar pe o bancă, iar Ginei poartă o rochiță de vară cu umerii goi.

gina pistol si smiley

De când cei doi artiști vor deveni părinți, par mai fericiți și mai îndrăgostiți ca niciodată. În plus, Smiley și Gina Pistol au început să apară cât mai des pe rețelele de socializare. În plus, Smiley a pus și un mesaj pe măsură: „A ADORA ador tranz 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri). A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza”, a scris Smiley pe contul de Instagram.

Pavel Bartoș a vorbit prima dată de copilul lui Smiley

Tot pentru pentru prima dată de când Gina Pistol e însărcinată, colegul lui, Pavel Bartoș, a vorbit despre copil. În timpul unui interviu, prezentatorul de la ”Românii au Talent” a dat o declarație de suflet. “Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a declarat pentru click.ro.

 

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.