Gina Pistol e în culmea fericirii. A împărtășit cu fanii marea sa bucurie

Din acest moment, Gina Pistol se poate machia de una singură, fără să mai aibă nevoie de ajutorul cuiva. Pe de altă parte, ea are mare grijă de tenul său și face mari eforturi pentru ca acesta să fie perfect.

Ea spune că folosește mereu cele mai bune produse dermato-cosmetice, care să îi prelungească tinerețea tenului. De altfel, ea are grijă să nu se machieze zilnic, pentru ca tenul să nu fie încărcat.

Nu în fiecare zi port make-up, nu în fiecare zi sunt ca scoasă din cutie

”Indiferent de vârstă, stare sau locul unde sunt, grija pentru piele rămâne o constantă în viața mea. Nu în fiecare zi port make-up, nu în fiecare zi sunt ca scoasă din cutie, dar țin foarte mult la tenul meu și aleg mereu produse dermato-cosmetice care să îi prelungească tinerețea”, a scris  Gina Pistol pe facebook.

Iată meniul care o ajută să fie în formă

Mămică cu normă întreagă, Gina Pistol și-a revenit extrem de repede și a reușit ca într-un timp destul de scurt să aibă o siluetă de invidiat. Desigur că a făcut un mare efort, iar dieta p care o ține înseamnă două mese principale și două gustări.

Gina mănâncă la micul dejun o budincă din seminț de chia cu mango, iar gustarea înseamnă o limonadă cu cătină și sirop de arțar.

Pentru prânz preferă file de șalău la cuptor cu piure de mazăre, iar cealaltă gustare înseamnă două chifteluțe din hrișcă cu salată de andive crețe și roșii cherry. Așa a reușit să dea jos în doar cinci săptămâni mai mult de 15 kilograme.

”Nu cred că am slăbit foarte mult. Eu ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kilograme. (..) Nu am timp acum (..) dar când o să mă mai eliberez, o să mă apuc de mișcare.”, a mai scris Gina Pistol pe Instagram.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata