Gina Pistol nu renunță la televiziune

Pentru că e însărcinată în cinci luni, s-a zvonit că Gina Pistol renunță la televiziunea. Adevărul e însă altul. Iubita lui Smiley va avea o asistentă.

De când s-a aflat că este însărcinată, toată lumea o menajează pe Gina Pistol. Dar vedeta nu renunță la televiziune. La emisiunea Chefi la cuțite, va avea o asistentă.

Gina Pistol nu renunță la televiziune

Chiar dacă mulțe medici i-au spus că nu va putea face copii, Gina Pistol e acum însărcinată în aproape cinci luni. Dar nu renunță la televiziune, așa cum s-a speculat. Gina trăiește una dintre cele mai frumoase perioada ale vieții și este extrem de recunocătoare vieții pentru acest lucru. Prezentatoarea și Smiley așteaptă o fetiță și asta îi face să fie și mai fericiți.

Gina vrea ca fetița să se numească Regina

Gina urmează să filmeze și pentru noul sezon al emisiunii  „Chefi la cuțite” de la Antena 1, pentru că iubește ceea ce face.  Sursele spun însă că e mai mult ca posibil ca aceasta să aibă o asistentă, pentru a suporta cât mai ușor orele de filmare.

Citește și  Smiley, cu nervii în pioneze. Cântărețul n-a mai rezistat și a și-a ieșit din fire pe contul de socializare

gina si smiley

Cât privește numele pe care cea mică îl va purta, Gina își dorește ca ea să se numească și Regina. „Vreau să ne numim fetița Regina. Merge foarte bine cu Maria. (…) Asta e gluma mea preferată. De ce nu? Aer și puțin de Gina în el”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1 în clipul în care mărturisește că este însărcinată.

Își dorește să fie o mamă cool

Pe de altă parte, Gina Pistol spune că vrea să fie cea mai bună prietenă a copilului său și nu exagerat de protectoare. „Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»”, a declarat Gina Pistol.

Citește și  Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret. Primele declarații ale artistului